Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

marana

Ahojte baby,

co to tu riesite bezo mna? surova strava? len ovocie a zelenina???
Uz akoby som to videla:
nielenze z toho budem mat este vacsie depky ze mozem jest len zeleninu a ovocie - ktore inak moc nemusim po mesiaci sice schudnem ale ak by som sa vratila k normalnej strave tak jojo efekt jak svina :)))))

Helus neriskuj to mozno jeden taky den do tyzdna ako ocistny v pohode...ale ak si nechces zpomalit metabolizmus este viac.... ://

Myslim ze je inak lepsi celozrny chleba nez tie pufovane a ryzove chlebicky, kvoli vlaknine a tak :)) Ale aj tak dakujem za vsetky rady :)

inak baby ja odporucam vlakninu, psyllium :) je to aj zdrave

inak dnes som zhresila mala som teple kakao a zas mam stavy ze som tucna horsie ze mam mat zachvilu svoje dni takze by som zozrala setko co vidim ach jaj :(

angi07

Zasa ja :-) A len optimisticky!!! Netráp sa nad tým!!! Každé ráno, keď sa pozreš do zrkadla, povedz si ! Schudla som, schudnem! Zbytočné je každý deň sa merať na váhe! Rob to len každý týždeň. Ber to športovo, lebo keď sa nad tým budeš trápiť a stále nad tým nervuješ, že si tlstá, tak aj budeš! Ani by si nemyslela, čo všetko dokáže pozitívne myslenie.

angi07

Ahoj, práve také veci ješ, od ktorých priberáš. Kedy si začala cvičiť?? Keď človek začne cvičiť, 99% ľudí začne priberať , nakoľko tvoje telo pociťuje, že voľačo nie je v poriadku. Zvyčajne sa priberá 3-4 kilá ale po 2-3 mesiacoch to zas ide dole! Čo nesmieš jesť: CHLEBA! je jedno že celozrnné, alebo biele... Máš tam droždie, cesto...od toho sa priberá najviac! Mandarínky, ananás, jahody,banán, sušené ovocie vôbec!!! Kopu cukru! Jedine grepfruit, občas jablko. Ovocnú šťavu vôbec, jedine grapfruitový .Mlieko jedine nízkotučné alebo sójové. Keď tak praženica,tak len z bielok. Namiesto chleba si dávaj ryžové alebo kukuričné chlebíčky,na to tak isto môžeš dávať trocha margarínu a šunky. Na obed si dávaj bielu rybu na prírodno + zelenia, alebo kuracie masko tiež na prírodno, alebo kľudne aj steak ale len so zeleninou, alebo len tak bez všetkého. Zemiaky vôbec, radšej ryžu,ale málo. Jogurty len activiu bielu - raňajky-, nie sladkú. Ja robím takú diétu, no nie kvôli váhe , ale kvôli candidóze. Za 2 týždne som schudla 3 kilá.

Helus

Watermelon mohla by si sem prosim ta hodoit jedalnicek,ja som sa dnes vazila a ani deko dole,a to nejedavam ziadne sladkosti,ani necukrim,a nic,ale idem dalej s tou surovou stravou by som sa mohla nastartovat.alebo je to len ovocie,a malinko zeleniny,a nic viacej.

januskax

watermelon, nenapisala by si taky priblizny jedalnicek, co jedavas, ked si na surovej strave? Neviem si to celkom dobre predstavit ... To akoze stale den co den jes iba surovu stravu - zeleninu, ovocie? Napis mi k tomu, prosim ta, viac.

watermelon

hej slobodna, telo sa zbavi prebytocnych tukov a vody (kde telo uschovava zriedene toxiny) touto stravou a navyse ho to ozdravi. ja som na surovej strave schudla nechtiac, ale zrejme si telo aj tak naslo tukove zasoby, ktorych sa potrebovalo zbavit. A prinieslo mi to zdravie, to je hlavne.

Slobodna

súhlasím watermelon. Dočítala som sa v jednom článku, že je možné takýmto spôsobom schudnúť 0,5 kg denne. V podstate ide o to, že odstránite všetky kyselinotvorné potraviny, pretože zelenina a ovocie sú zásadotvorné.