Podviedol ma ...

dsad78979

Ak ti to povedal sam a urobil to prvykrat, tak by som mu to odpustil, lebo ak mu na tebe zalezi tak ti povie pravdu. Ak si to zistila sama, nic ti nepovedal, tak pakuj saky a hura do noveho vztahu.

tak

Fúúúúha, aká sprška názorov, veľmi zaujímavééééé, ...

Slobodná, nedaj sa, stoj si za svojím názorom, ....

rozumiem ti

usiko: na svete je tolko pixlovin... o jednu viac ci menej uz vobec nehra ulohu :) takze aj ked si ju vymyslela a bavi sa... neva, aspon nerobi vacsie kraviny .. snad :)

usiko

milli,

pretoze ak by to bola pravda tak by tu katarina nehrala mrtveho chrobaka...podla mnasa dobre na vas bavi.....

rozumiem ti

sandokan: v pohode, ved to nie je ziadny problem. ja predsa tiez budem spat s tvojim najlepsim kamaratom, tak to prosim ta chap a neries. je to okej?! :) ja si k tebe potom vecer lahnem akoby sa nic nedialo a spytam sa, aky si mal den. a ty zi s vedomim, ze ho do mna este pred desiatimi minutami pchal tvoj najlepsi kamarat. pekna predstava, paci sa ti?! :) to je dobre... tak ma este na dobru noc mozes pomilovat aj ty, a pekny vecer za nami... :)

snadokan69

slobodna to pise spravne a pre tych, co su nechapavy, vysvetlim:
Akoze neni nevera , ked spis s druhou babou, ked je to len kamaratka ( a uz vobec nie ked je to kurva) a normalna frajerka by to mala chapat a neriesit.

Slobodna, ak este nikoho nemas, tak sa mi ozvy, chcem s tebou chodit :-)

snadokan69

slobodna to pise spravne a pre tych, co su nechapavy, vysvetlim:
Akoze neni nevera , ked spis s druhou babou, ked je to len kamaratka ( a uz vobec nie ked je to kurva) a normalna frajerka by to mala chapat a neriesit.

Slobodna, ak este nikoho nemas, tak sa mi ozvy, chcem s tebou chodit :-)

rozumiem ti

*ponimani

ups, pardon :)

slobodna, tak strasne zatrpknuteho cloveka ako si ty som uz nevidela davno. naposledy v zrkadle, ale to uz je par rokov dozadu. potom vsak prisiel niekto, kto tento pohlad zmenil. je to iba moj nazor na teba.

a to, ze ti niekto oponuje naozaj nemusi byt v zlom. to by si vsak musela vediet prijat aj iny nazor. ak sa dobre pamatam, bola si to ty, kto tu vyhlasoval, ze pritakavanie nikomu nepomoze, jedine opacny pohlad dokaze niekoho posunut vidiet ten svoj z inej perspektivy.

p.s.: tema o muzoch hajzloch.

rozumiem ti

Slobodna: ani nie, fyzicky to nie je mozne. vyvijame sa na zaklade danosti, schopnosti. a tie nemame rovnake.

a rovnaky dusevny vyvoj by musel mat predpoklad rovnakych fyzickych danosti-genetickych, ci inych. ak mi neveris, skus uhadnut, ci sa clovek s vyvojovou poruchou mozgu (ostava na urovni 5rocneho) dokaze dostat na "tvoju" uroven?! :)

nechaj ma hadat. v "tvojom" poninami a svete je to mozne. ok, ak tomu veris, tak potom je to spravne. pre teba.