Podviedol ma ...

areta

Baby ja vas nechapem, čo sa tu stale hasterite? kazdy ma na to svoj nazor. a je hlupe vnucovat ho druhemu.
To ze sa jednej z vas dvoch paci ked sa partneri podvadzaju tak to je vylučne jej nazor. možno ked neskor dospeje a bude mat rodinu a pride jej manzel domov uspokojeny inou zenskou a svoju manzelku bude brat ako lacny polotovar si mozno uvedomi ze ta neveria nie je zrovna zdrava a normalna. a ta druha co ma nazor ze nevera by do manzelskeho slovnicka ani patrit nemala je opat len jej nazor...s ktorym sa ja stotožnujem.ale takych ako som ja je mnoho.100 ludi 100 nazorov.
Ja som tiez prezila nepeknu neveru. aj ked sa s nou nevyspal, lebo nestihol ale bozkaval sa s nou a ked som sa pytala kde je alebo co robi, klamal mi , zatlkal a zatlkal, az som mu neskor nasla smsky co mi skoro sposobili kolaps. mal plnu hubu reci ako ma miluje a ze ma nikdy nepodvedie. no vahy su take.
vtedy mi bol na blizku moj uz teraz manzel. aj ked som bola podvedena a oslabena, nesnazil sa vyuzit prilezitost. no nakoniec som tomu co ma podviedol odpustila a pokracovali sme vo vztahu, ale nie dlho, lebo to ze ma podviedol som mala stale zafixovane v sebe a hnusil sa mi. hnusilo sa mi vsetko a konecne som nabrala silu ho opustit. tristrvrte roka som bola sama a celu tu dobu moj terajsi manzel ma dobijal. aj ked som ho casto odmietala a hladala si seberovnejsieho, nakoniec som sa do neho zamilovala. teraz vieme objaja ze to dobijanie hradu stalo za to. mame krasnu dcerku a sme spolu štastny. vobec nelutujem ze som henteho poslala do riti, aj ked on je presvedceny ze som mu s mojim terajsim muzom zahybala. aj ked som mala prilezitost nespravila som to. a ani on nie, pretoze je toho nazoru, pokial je niekto zadany, je to pre neho tabu. nedavno som sa dozvedela ze moj byvali je rad ze sa ma zbavil. vtipne ze? on ma podvedie ja ho poslem do riti a on je rad ze sa ma zbavil..toje chlapske ego ktore bolo poslapane zenou...

takze baby nerobte tu z toho kovbojku. kazda mate svoj nazor a mozno skkusenosti, tak si zite ako sami uznate za vhodne, ale nikomu nevnucujte svoj nazor. ludia si vravia ze su rozumni, tak nech sa kazdy sprava podla toho ako sam chce. katka je teraz mozno vydata a trieska si hlavu o mur, mozno je stastna ze je slobodna, a mozno nasla niekoho kto ju robi skutocne stastnou a plnohodnotnou, a neberie ju ako rohožku.

jajka001_

presne, to som chcela tiez napisat. to ako privelmi zdoraznujes aka si ty slobodna, az je to podozrive
ja som tu slobodu akosi nepostrehla, v com si taka slobodna? rozumiem ti tu pise rovnako slobodne ako ty. akurát ze slušne.

xy:)

slobodna.. velmi mi pripominas spravanie i. bartosovej. ta bola tiez cela slobodna, stastna a super, napriek tomu ze bola non stop pod parou. taki ludia co to o sebe tvrdia sa tymto faktom iba utesuju, pretoze ak je clovek naozaj slobodny a statny, nema potrebu to stale zdoraznovat.

jajka001_

keby si bola taka mudra, ako sa tu prezentujes, tak by si vedela, ze k mudrosti patri aj pokora. mudry clovek vie, ako vela toho este nevie. ty sa tu naopak povysuješ. dufam ze aj v beznom zivote sa takto vyjadrujes, ako su ostatni na "nizsom vyvojovom stupni", lebo nezdielaju tvoje nazory :))

rozumiem ti

Slobodna: vo vela vyjadreniach si sama dost protirecis. ale to nie je na mne riesit.

zmierit sa mozem iba s vecami, ktore ma trapia, trapili. a jedina vec, ktora ma teraz trapi nema s tebou, ani s tvojimi nazormi nic spolocne. ledaze by si mi vedela vymenit tesnenia na vodovod. baterii.:)

a propos: v tej velkej snahe odclenit sa od svojho pomysleneho stada si zabudla postrehnut, ze sama don patris. neviem, kde si nabrala, ze ta chcem manipulovat. aha, uz to mam - ja predsa nemozem za to, ako ty pochopis to, co ja napisem (nie je ti to povedome?) mne, na rozdiel od teba, teba nie je ani trochu luto. mozes si za to sama, za vsetko. vzdy to bola a bude tvoja volba, cim, kym chces byt. a ako.

a mimochodom, ak by si mala taky nadhlad, aky sa tu snazis prezentovat, tak uz nemas potrebu sa voci mne obhajovat, ci branit. vsetko, co sa tyka nas osobne sa nas dotyka, niekedy viac, niekedy menej. a nikdy to nebude inak.

Slobodna

zmier sa s tým, že som aká som a že mám iný názor ako ty, že žijem inak.
Problém medzi nami je ten, že ja nebudem svoju osobnosť prispôsobovať okoliu, preto, lebo túžim aby ma mali všetci radi. Z jednoduchého dôvodu, ja sa mám rada, nepotrebujem obdiv ani súhlas okolia. Ľudia si predsa slobodne môžu vybrať čo a kto sa im páči. Vediem takéto debaty preto, lebo mi je ťa ľúto, pretože máš neustálu potrebu vyjadrovať sa k mojej osobe. Inak prvá polovica tvojho príspevku super, súhlasím, ja ti predsa nič nenanucujem, to ty mne :-) celý čas. To, že som šťastná a duchom slobodná, pre niekoho kto je nešťastný môže vyznievať povýšenecky a pohŕdavo, prepáč ale ja sa nebojím povedať svoj názor nahlas. Je mi ukradnuté čo si o mne ty myslíš, je to tak a je mi smiešne ako sa ma snažíš celý čas začleniť do nejakého stáda, do ktorého patríš aj ty. Prečo by som sa mala správať a myslieť tak ako väčšina? Len preto aby ma obdivovali, mali radi, súhlasili so mnou, aby mi dali pokoj? Ďakujem neprosím, tak sa s tým už zmier. Od začiatku sa ma snažíš zmanipulovať tam kam chceš, aby som s tebou súhlasila, lenže ja to neurobím. To neber osobne, ja sa k tvojej osobe nevyjadrujem, narozdiel od teba, vyjadrujem sa iba k tomu čo napíšeš, na základe toho si predsa nemôžeš utvárať názor o niekom koho vôbec nepoznáš. Nevidím najmenší dôvod prečo by som si mala ja na teba vytvárať nejaký názor a ty alebo niekto iný zas na mňa. Sme na verejnom diskusnom fóre, kde si každý môže slobodne napísať svoj názor. Toto fórum nepatrí ani tebe ani iným. Prečo by tu mali byť rovnaké názory a prečo by sa tu mali mať všetci radi a všetci spolu súhlasiť? Veď je to choré :-))