Podviedol ma ...

Filipka15

Slobodna, uz sa ani necudujem,ze v dnesnej dobe tolko ludi podvadza partnerov, ak maju take zdeformovane nazory ako ty...

Slobodna

ak žiješ v realite a nie na nejakom obláčku plnom ideálov, tak ťa reálne veci nemôžu bolieť. pseudodobrota?? :)) Nie, tomu sa nadáva tolerancia.
jasné, nič v zlom- ako inak !)

rozumiem ti

Slobodna: mozno, nazvi to ako chces. jedneho pekneho dna vsak zistis, ze ta tvoja pseudodobrota ti je nanic, pretoze zijes v realite a realne veci obcas bolia. ku*evsky, fyzicky. a tam ti je tvoje duchovno nanic. zase nic v zlom, naozaj.

rozumiem ti

jajka: nizsi vyvojovy stupen neexistuje-je to len vymysleny nazov pre jednoduchsie organizmy-, to by musel mat dany organizmus dosah na svoj vyvoj uz v bunecnom stadiu :) je to realne?! :)

a vzdelanie, ci scitanost nezvysuju inteligenciu, ale vedomosti. predpokladam, ze Slobodna mala na mysli dusevny vyvoj. Zabuda vsak na fakt, ze kazdy sa na zaklade SVOJICH skusenosti vyvija inak. raz tento fakt bude musiet tak ci tak akceptovat.:) a naozaj to nemyslim v zlom.

rozumiem ti

Slobodna: pre mna su zas tie tvoje nerealne.:) kazdy sa obcas citi podvedeny, kazdy sam obcas citi sam a kazdy ma na taketo pocity svoje pravo. su to emocie uplne prirodzene. a takisto ma kazdy pravo si vybrat zivot tak, aby zbytocne netrpel a aby ho prezil co najkrajsie.

neaspirujem na "matku terezu" ani teraz, ani v buducnosti. nikomu vsak nebranim najst si svoje stastie po svojom.