Podviedol ma ...

Slobodna

s tvojím posledným odstavcom úplne súhlasím. Ono je tomu ťažké porozumieť, kým človek nedospeje do takéhoto bodu sám, kým sa duševne neposunie vyššie. Pre mňa nie sú tvoje názory nesprávne, len sú na nižšom vývojom stupni. Ale to sa môže zmeniť, ako sama píšeš, ak to nebudeš odmietať.

rozumiem ti

Slobodna: aj by som si, uz ma z toho vecneho rozumenia boli hlava.:)

nie kazdy funguje: dnu a von, hotovo, ide sa domov. niekto to bez lasky nevie, nejde mu to. a presne taky su moji partneri.

vzhladom k faktu, ze vsetko na tejto zemi je docasne nevylucujem, ze sa to raz zmeni. ale aj to ide vyriesit ferovo a bez podrazov. ludia si radi komplikuju zivot. pritom je to tak jednoduche...

Slobodna

rozumiem ti, premenuj si nick na nerozumiem ti :))
Nevera je predsa telesná záležitosť a nie duševná :) Problém je v tom, že väčšina žien to takto nevníma. Ako vieš, že tvoji partneri sú rovnakého názoru ako ty? :)do hlavy nikomu nevidíš.

rozumiem ti

no, neviem. v drvivej vacsine mozno tento nazor obstoji :)

moj nazor vsak v tomto smere je, ze pravdu nechcu pocut iba zeny, ktore nedokazu byt/zit a najst stastie same. niektorym to vsak problem nerobi ;-)

doubledog

zeny nechcu pocut ani pravdu o tom, ze nechcu pocut pravdu.
:)
treba uznat, ze v tomto maju velmi konzistentny postoj

rozumiem ti

slobodna: zase tvoj nazor. ok :)

ja ti to otocim. mozem ti hovorit, ze ta milujem dusevne kolko len chces pocut. ale co z toho, ked ti to realne nedokazujem?! ako mi to chces verit?! pretoze nevera dokazuje presny opak tvrdenia.
ak milujem dusevne, nie som schopny take nieco urobit telesne. toto je zas moj nazor.
vyberam si partnerov, ktori su rovnakeho nazoru. ak tento nazor nemaju, nie su to partneri pre mna :)

rozumiem ti

doubledog: bohuzial. povie pravdu, ja sa podla toho zariadim. jasne jak facka. ziadny krik, hysteria, vycitky..naco?!
problem: on vie, co nastane a nie je ochotny to akceptovat, chce mat vsetko, hrat na dve strany. neakceptovatelne.