... a mne sa zruti cely svet. V sobotu sme mali mat svadbu ... je to take strasne krute a ja mam pocit ze to nezvladnem :(
Podviedol ma ...
nie tak celkom :)
Milovať, neznamená vlastniť, milovať znamená poskytnúť tomu druhému slobodu. Je na ňom, ako s ňou naloží a na nás ako to vyhodnotíme. Milovať neznamená byť telesne verný jednému človeku. Je to skôr o duševnej vernosti.
doubledog: a co v pripade, ze zena chce pocut pravdu, ale chlap ju povedat nechce?!
Slobodna: no vidis, presne sem som sa chcela dostat.:) je to len o tom, co si ty sama vyberies, ako sa rozhodnes. a ci si so svojou volbou neskor schopna aj zit ;-)
Pre usiko, preco si to myslis? Neveris, ze existuju neverni chlapi, ktori dokazu toto spravit, tesne pred svadbou?
vymyslene.....
Top chlapskych vyhovoriek prichytenych pri sexe s inou alebo ked sa ich zena dozvie o sexe s inou. Poradie vsak moze byt aj ine ako tu uvadazm.
1. Je to uplne inak, ako to vyzera.
A ako by to malo vyzerat?
2. To ona, ja som bol iplne bezbranny.
Jasne, hlavne priemerny chlap sa neubranil priemernej zene. Damy, po logickej uvahe vam takeho chlapa netreba. Taky fyzicky slaby chlap vam v domacnosti nepomoze, ani s presuvanim nabytku, ani pri noseni nakupov. Ak k tomu chodi do fitneska, treba zvazit, ci to nie su len zbytocne vyhodene peniaze, ak tam nenabera silu.
3. Islo iba o cisty sex.
Ano, lebo u jeho parterky ide iba o cistu lasku a sex mu, chudakovi, urcite odopiera.
4. Bol som opity.
Ak je pravda, ze v opitosti ukazujeme svoje prave ja, potom je zrejme, ze je to typicky suknickar, ktory chce pretiahnut kazdu.
:) môj názor. Skúsenosťami človek dospeje do istého bodu, prestane byť naivný, mnoho vecí musí v prvom rade nachádzať sám u seba, až potom ich môže očakávať od iných, začne si vážiť a budú pre neho podstatné iné veci.
Žiadna poučka, návod na lásku, vzťah či život neexistuje. Každý milujeme a žijeme tak ako vieme, rovnakou mierou však aj trpíme. Miera našej bolesti je rovnaká ako miera našich očakávaní.
a máte už spolu dieťa? ak nie, tak sa naňho vykašli, hádam si nezoberieš človeka, ktorý ti toto dokázal urobiť týždeň pred svadbou, nech ide do čerta aj sňou.a dobré je to, že to urobil teraz a nie po svadbe, lebo už sa stali aj také veci, že na svadbe sa manžel vyspal s nejakou svadobčankou...
Slobodna: tvoj nazor? alebo ta vseobecna poucka?! :)