Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
richard. je značný rozdiel ak sa spotí žena pri športe ktorá o seba dbá a ak sa niekto neumýva týždeň...
a daj sa vypchať, mňa nezaujíma čo si o mne myslíš :)))))
áno moja pekná z Oravy zamestnávateľa zaujíma množstvo použitého mydla a voňavky...pravopis si môže overiť na 2.kole na ktoré však nepostúpiš, lebo mu prišlo nevoľno na prvom...
No, nič v zlom, ale v dnešnej dobe je každodenná sprcha normálnou súčasťou hygieny. Keby som sa neosprchovala, však by som ani nezaspala ...
nerob zlu reklamu orave prosim ta :) mam tam vela znamych a sprchuju sa kazdy den :) ja by som nevedela byt napriklad s priatelom a nedajboze sa s nim milovat kebyze som neosprchovala viac ako dva dni. ako dobre niekedy sa stane, ze pridem domov unavena, umyjem zuby, odlicim sa padnem do posele a spim ale rano sa stale osprchujem. aj ked by sa malo chodit do cistych perin :)ako je to kazdeho vec ci sa sprchujes 2x za den alebo raz za tyzden ale napriklad mala som kamosku co tiez tak ako ty, ze max. 2x za tyzden a vyslovene smrdela a kazdy to citil len ona nie. a raz som jej to jemne naznacila ked som jej kupila na narodky sadu, ze sprchac, sampon , antiperspirant a telove mlieko. a antiperstpirant mala na policke dost dlho a potom aj sa priznala, ze ona take nepouziva.a ked dosla rec nato, ze ci sa nejde osprchovat (sme boli na chate ) tak ona, ze netreba, ved nesmrdi a este si k sebe aj cuchla :) ty to necitis ale podla mna ostatny ano.ked uz tak aspon kazdy druhy den, ked nie uz kazdy..
vieš, je jasné, že zamestnávateľ sa ťa na pracovnom pohovore nebude pýtať, ako často sa sprchuješ a akú značku sprchového gélu používaš, ale ak budeš kándliť na celú kanceláriu tak, že budú musieť vetrať ešte dva dni, tak ťa nikto do zamestnania nevezme...
liones ja si vyberiem zenu podla svojich poziadaviek, cize taku co sa sprchuje castejsie,a le poviem ti, ked s tou mojou dohram squash a je spotena, prehriata tak je taka sexi ze az:) ale ked to jej partnerovi nevadi, tak nechapem, preco to vadi vam...napriklad Napoleon pozadoval od svojich mileniek aby sa dva tyzdne neumyvali dole pred jeho navratom z vojny, lebo mu tak chutili viac, proti gustu ziaden....a myslim ze ty najvonavejsia lioness si sa k teme vyjadrila uz dostatocne, uz sa len strapnujes
no poopravuj mi prosím a gramatické chyby :D zlatko, čo študuješ, ak smieme vedieť?
Naozaj som sa radšej nemala na nič pýtať. Nechápem potom načo je takéto fórum. Veď ste mohli iba napísať, že vy sa tiež sprchujete každý deň a mohlo to byť bez tých útokov. Ja naopak keď pozerám na vašu gramatiku, tak žasnem. Neviem či ste niektoré vôbec chodili do školy. Také hrubky, že by som sa za ne hanbila aj na základke. A to sa kľudne cítite byť povolané niekoho kritizovať. Tak neviem, dámy, či si myslíte, že zamestnávateľa zaujíma množstvo mydla alebo parfumu ktoré použijete, alebo skôr váš výkon v práci. Som naozaj sklamaná reakciou niektorých z vás.
Fuj k tomu sa ani nevyjadrujem. Áno kedysi sa kupali raz do týždňa a cela rodina v jednej vode, ale 21. Storočie? Sprcha zobud sa. To čo ty píšeš je jednoznačne nenormálne!!!
neveríííííííím, to si fakt musíš robiť srandu!!!! umývanie je proti prírode a nezdravé?? :DDD
Nech si kto hovorí čo chce, môže to byť nezdravé a neviem aké, ale dakujem pekne, ja sa budem sprchovať 1-2x DENNE nie týždenne..veď hádam nezomriem na čistotu :D šak to ked sme boli malé deti nás rodičia tak kúpali...ale dospelý človek s vš???
Ja byť tebou tak radšej poviem naozaj, že som si tu robila iba srandu :DDD lebo krámy-nekrámy, neoholená a sprcha 2x do týždna, tak ďakujem pekne, nechcela by som ťa poznať osobne...plus chcela by som vidieť tú tvoju "sprchu" keď už k tomu príde..určite sa sprchuješ tak, aby si si nezmyla svoju prirodzenú "vôňu" :DD no ja nemôôžem. fuj