Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
sprcha,hmmm.vies o tom,ze tvoja pokozna naopak potrebuje mat cisty povrch?inak pokozka potom zle dycha a celkovo vylucuje takzvany pot,ktory po case uschne a potom pachne a ked si ten pot neoplachnes tak ver tomu ze to ty nemusis ani citit,ale ver tomu,ze okolie to citi.a to preto,ze ty si toho smradu nadychana a preto sa necitis a ked sa ti teda nechce sprchovat(lutujem tvojho nastavajuceho)tak pouzivaj aspon parfeeeem a jednoznacne aj gulicku pod pazuchy.sorry,ale to co sinapisala,ma hrozne soklo a normalne pochybujem o takych ludoch ako ty.pride mi to hrozne nehyguenicke.a to si neviem predstavit,ake satstvo musite mat spinave a to nehovorim o posteli.mala by si to zmenit,ved nepatris medzi chudobnych ludi ktori nemaju na vodu
KHA ze ako si jej otec umyva anal. Hahahaha. To je dobreeee. Normalne uvazujem, ci to to nestiahnem do pocitaca:)
Ja som z toh taka cela prec, ze som si precitala celu temu a samozrejme, ze s tebou suhlasim. A este stale slabo verim, ze je to len sranda. Alebo vari nie? Preboha.
normálne neverím, že sa tu objavili ľudia, ktorí nemajú problém s tým, že ja mám problém s tým, že niekto sa sprchuje raz za týždeň a ešte sa aj sťažuje, že iní sa sťažujú :))))))) posledné dva príspevky ma potešili :))))))
sprcha: :)))))) kriste pane....tak ty sa tu ides teraz urazat kvoli tomu, ze sme reagovali na mylny dojem, ktory bol tebou vytvoreny na zaklade prveho prispevku a doterajsich reakcii?? :)
Urcite nam nemusis opisovat ako si tvoj otec umyva anal, ale mohla si hned na zaciatku objasnit, ze to, ked vyuzivas moznosti sprchy len dva krat do tyzdna neznamena, ze tam tvoj kontakt s hygienou konci. Nazorne ti ukazem ako si postavila tvoj prispevok, tak napr:
1. Dobry den. Sprchujem sa len raz za mesiac. Spolubyvajuce sa stazuju na daky zapach. Moze to byt zo mna? (Ale zamlcim, ze kazdy vecer si naplnim vanu plnu vody a hram sa dve hodiny s bublifukom a penou. Ved naco by som spominala ze sa kupem, ved sa bavime o sprchovani.)
2. Dobry den. Vobec sa nesprchujem a nekupem. Spolubyvajuce sa stazuju na daky zapach. Moze to byt zo mna? (Ale zamlcim, ze kazdy den sedim s lavorom hodinu pred telkou kde sa venujem hygiene. A vsak spominat to nebudem lebo sa bavime o sprchovani a kupani a ved aj tak si kazdy domysli ze mam lavor ne?)
Chapes co som tym chcela povedat? :)
lioness_01 no ja som touto temou dost vyvedena z miery. Nikdy ma nenapadlo sa pozastavit nad tym, ze pred odchodom do postele sa postavim do vane... Robia to cely zivot moji rodicia, aj ja som bola sprchovana kazdy bozi den. Neviem si predstavit nic ine. A maturovat nad umyvadlom? Naco, ked mame vanu? A ze caste sprchovanie nie je dobre pre pokozku? To je fakt humorne. Za cely zivot som nejake problemy nespotrehla. Toto je dobry zart. Alebo skor priserna zufalost.
beskyd :D :D :D :D :D :D :D :D
aj mne sa páčil ten popis umývania genitálií celej rodiny :D :D a fakt by som si pozrela ako si žena drhne v umývadle šušku... :D
sprcha..ako detailne ovladas umyvanie intimnych partii celej tvojej rodiny..asi je to u Vas oblubena tema pri nedelnom obede :)
inak na zakladke v skole v prirode ked sme byvali na izbe tak som mal spolubyvajuceho ktory si umyval rit rukou v umyvadle normalne v izbe. a ked sme sa cudovali tak nam vynadal ze sme prasata lebo nedbame o hygienu, takze toto je strasne subjektivna vec:))