Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
LadyOpium, mozem sa spytat ze co studujes?
LadyOpium - chudobní ľudia = smradľaví ľudia ? ? ? to som ešte takúto rovnicu nepočula a netuším fakt čo má chudoba spoločné s dodržiavaním základných hygienických návykov
ja sa sprchujem každý deň, keď sa mi nechce tak raz alebo dvaktát do týždňa sprchu vynechám...takže asik pondelok telo, utorok aj vlasy, stredu napríklad nechcelo sa mi štvrtok vlasy aj telo, piatok telo, sobota nechcelo nedeľa kúpeľ komplet plus holenie
tiež som na intráku a nikoho za smrad neodsudzujem poznám ludí čo smrdia aj zo zadnej lavice a nikdy som im nič nevyčítala akože dobre trochu mi to vadí ale bavím sa s nimi normálne záleží od charakteru a keď ten čo smrdí viem že napríklad sú chudobní tak predsa mám charakter ne?
to mi pripomina vtip, ze Chlapík príde domov po tom, ako nakúpil kondómy s príchuťou. Vraví žene:
- Budeme testovať chute, ja si nasadím a ty budeš chutnať a potom povieš, čo to je, ok? Zhasne svetlo.
Ženská: - Niva!
Chlapík: - Vydrž! Ešte nemám nasadené... :D
Hm, premýšľam ako veľmi asi hydratuje pokožku naša skvelá chlórová voda... Zdá sa mi to dosť čudné, pokožka by sa azda mala vedieť zvlhčovať sama od seba, nie? Načo sú jej potom všetky tie potné a mazové žľazy? Chápem, že my ľudia vymýšľame všeliaké kozmetické pomôcky... Ale k veci. Sprchovanie sa je vec názoru. Aj keď nielen vlastného, tiež okolia:).
reflex,uz len ty si tu chybala.do vsetkych tem musis mat slovo.nepacia sa mi tvoje komenty a celkovo,trepes vela somarin.na to,kolko mas rokov,by si sa podla toho mala aj spravat.uz cakam co mi rozumne odpises,len prosim ta nech je to naozaj rozumne,pretoze ty vies len odvravat.dakujem,myslim,ze viacerym sa nepacis
to neviem na 100 % ale myslim,ze to pomaha k hydratacii.boze,co uz aj ty sa nesprchujes?:-)
milovna, to nemyslis vazne, ze pokozka sa hydratuje tym, ze ju zvonku osprchujes :D
ano?ty si daky mudry chlapec,tam sa radsej ospliechaj vodou a potom mudruj.ako vodu potrebuju rastliny,tak potrebuje aj nasa pokozka vlkost,potrebuje byt hydrovana :-*
milovna: prečítaj si niečo o pokožke než začneš radiť