Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
no zlatko, mne sa tak zdá, že práve reagovanie a počítanie mojich príspevkov je to pravé vzrušenie pre teba :)
katusska, ja som nepovedala, že je to pekné, ak má niekto neoholené podpazušie... ale ak sa niekto umýva a používa deodorant tak skutočne nesmrdí... to isté sa týka aj intímnych partií, skutočne to so smradom nemá nič spoločné. samozrejme, neumývať sa a neholiť je trochu silná kombinácia, ale ubezpečujem ťa, že keby sa dotyčná aj holila ale neumývala, nepomohlo by jej to
katussska24, cize baba na VS je nechutna a smradlava ked sa neholi, ale tvoja babka je cistotna a vonava aj ked sa neholi, logicka hadanka:) Inak nedrzi sa ti v oboci a vo vlasoch spina, ked ich nemas oholene? Ja sa holim, lebo je mi to prijemnejsie,ale neodsudzujem nikoho zato ze sa neholi, je to dost osobna vec
liones a katuska ake kamosky, ale aj tak katuska by odsudila liones za neholenie, tak ako liones odsudi sprchu za ine veci
no ale ja neviem porovnať s tým holením, lebo som tam prales nemala od 12tich asi :D
mozno ty mas orgazmicke stavy z pisania tu na fore/vyzera to tak kedze 40percent prispevkov v tejto teme je od teba/ ale ja uprednostnujem ine formy vzrusenia:)
fuu, no posledne o co by som mal zaujem je, spoznat take hlupe dievca s takym vyjadrovanim...
no lioness to sa asi nezhodneme :) plus keď to páperie v lete vykukne spod pazuchy je to naozaj krása...hlavne v autobuse keď niekto stojí nad tebou...do grcu..základná hygiena je síce umývanie sa, ale keď je tá nedostatočná...plus neholenie sa...ďakujem pekne.
sprcha- FUUUUUUUJ TY PRASA SMRADLAVE JE MI Z TEBA ZLE!!!
a neviem prečo porovnávaš mojich starých rodičov napr. ktorí sa už asi ťažko budú holiť s mladou babou na vš...
katusska, musím uznať, že to s tým holením čo si napísala je somarina na entú... nech sa holí kto chce ako chce... ak dodržiava základnú hygienu tak ani neoholené miesta nepáchnu... holenie nie je základná hygiena... sprchovanie áno
s holením je podľa mňa normálna vec že keď niekto tam bude mať prales tak sa tam množia baktérie a zápach je väčší.. :)) ak niečo zle hovorím, oprav ma...
mňa v tom neubezpečuje len najbližšia rodina a blízky kamaráti :)))) ale to by sme sa museli poznať osobne aby si to pochopil :)))))
ja som len napísala, že ma tvoj názor nejak špeciálne nezaujíma, ale ok, ak ti to spôsobuje orgazmické stavy, tak sa kľudne na moju adresu vyjadruj aj naďalej ;-)))