Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
ja sa tiez nesprchujem kazdy den,cize pridavam sa do vami vyskatulkovanej skupiny smradlavych,prepotenych a spinavych tiel:DD
Damy, ked sa tu tak hadate, napadlo Vas vobec rozlisovat slova - sprchovat sa, kupat a umyvat sa ? To, ze sa niekto kupe, ci sprchuje par krat do tyzdna este neznamena, ze sa inak neumyva. Napr. partie, ktore sa castejsie potia si moze clovek ludne rychlo pretriet vodou, mydlom, ci sprchacom. Bez toho, aby sa sprchoval. Pouzije trebars antiperspirant, dezodorant a nesmrdi.
Vsetkeho vela skodi. Aj umyvania. Pokozka ma svoje pH a cim viac to drhnete, tym bude mastnejsia a viac problematickejsia.
Hej, bavime sa o tom, v dnesnej dobe sa uz ludia bavia viac-menej o vsetkom. Vedela som, ze to napises, ze odkial viem, ze nesmrdim. Bohuzial, aj o takychto veciach sa bavime, ver tomu, ze u ak niekto u nas v praci smrdi, vzdy mu to naznacia.
a hlavne, ty si sa pýtala každého v tvojom okolí ako často sa sprchuje?
errru - ja si skôr myslím, že tvoj subjektívny názor, že ty nesmrdíš napriek tomu, že sa umývaš dvakrát týždenne, je skutočne iba výsostne subjektívny - tvoji kolegovia si to isto nemyslia...
Lioness, takze ty smrdis kazdy den, ked sa musis kazdy den umyvat? Alebo sa umyvas, aj ked si cista, teda ani nesmrdis? Nevidim v tom logiku, prepac. Ak to musis robit kazdy den, skus s tym ist k doktorke, mozno ti nieco je a ani o tom nevies. Urcite to neodkladaj a vela stastia. :)
errru, no jasné , úplne sme ti uverili :D
Umyvam sa 2x do tyzdna a nesmrdim. Je mozne, ze sa potim menej, ako je bezne? Nesportujem, takze mozno aj preto. Castejsie sa kupem, iba ak je treba. Akurat v lete sa sprchnem denne, ked je teplota okolo 30, je to aj ako osviezenie. A to kvoli tomuto ste tu v sebe? :) Neda sa mi inak, ako sa pousmievat nad tymto. Kazdy den sa sprchovat? Ja osobne takych ludi nepoznam, akurat kamaratka sa prehnane umyva - kazdy druhy den. Cau
pestrec - aj naši sú zosobášení vyše 20 rokov a venujú sa počas víkendu jeden druhému :)))
a kaplnka má možno inteligentné deti, ale bohužiaľ, jemu moc pridelené nebolo
vitajte, vidím že už je tu tristo príspevkov :))) aspoň že kaplnka už nieje vytočený keďže nepíše trnavským slangom ako včera poznamenal :DDD tak už by hádam aj stačilo na túto tému, keď sem príde to dievča z prírody bude mať čo čítať...btw aj moji starí rodičia narodení v roku 1938 sa umývajú každý deň, čo už keď na Vš to nerobia