Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
tak to je pol Slovenska humusákov...
A pre mňa je človek, ktorýs a stará do hygieny druhého, vlezlák :D
pre mna je clovek, ktory sa sprchuje 2x do tyzdna humusak
Láskavo neurážaj, dobre? ruky si umývame pravidelne, u nás doma sa eprie, žehl, varí, upratuje...opýtajs a mojej mamy, čo ti na to povie, ja sem nepíšem, aby ma niekto urážala, ale aby soms a podelila os ovj názor a o skúsenostia povzbudila pisateľku tohto príspevku. Hygiena je každého soobná vec, ja tiež nikoho nesúdim a neurážam
ty si myslis, ze po 2-3 dnoch ta nie je citit? :DDDDD
vsak sa kazdy den potis, nedajboze, ked este pocas dna chodis po meste, alebo chodis do skoly, prace...aj doma sa clovek spoti
a ruky si ako castou umyvate za den? a po Wc, pred jedlom? ci ani to?
Ja nesmrdím, a už určite nie sama sebe :d Ja som tak od malička zvyknutá, to nie je nedostatok hygieny, ale zvyk, nedoporučujú to ani kožní, my dom au nás sme sa všetci vždy tak 2krát do týždňa sprchovali, ja sa za to vôbec nehanbím. V lete to robím každýd eň, ale inak nie každý deŃ :D Keď chceš vedieť, tak nie, mne to nevadí, ak by môj budúci manžel chcel, aby soms a sprchovala každý deń, tak OK, ale kým žijem sama, enmá to komu vadiť, ja nie som zvyknutá liezť pod sprchu každý večer. Odmalička to tak bolo, je to skrátka zvyk. Ani moji rodičia sa nesprchujú denne. A vlasy sit iež neumývam každý deń, ony čím častejšie sa umývajú, tak tým častejšie sa mastia, takže efekt je potom nulový :D
zeny, vy ste niektore normalne humusacky, fuj, ze sa nehanbite
atide/esmera...a tebe vobec nevadi ze smrdis !!!...ja by som takeho cloveka vyhodil z izby...ktory by smrdel...ved to je najhorsie co moze byt...a este k tomu si zena...
Nič si z toho nerob, aj ja sa sprchujem raz či dva do týždňa, niektorí kožní lekári to ani nedoporučujú, a každá pokožka to neznesie. Aj mňa spolubývajúce na intráku takto osočovali, a dokonca chceli vysťahovať((( Nato som im povedalaa, čo si o nich myslím a kam patria ony :D Nič si z toho nerob, rob si, ako sama myslíš a ako je. ti najlepšie. Poznám ľudí, čos a nesprchujú dennodenne, možno v lete. Ja som na tom tka ako ty a tiež mám takú skúsenosť z intráku
Ano, sprchujem sa kazdy den. Neviem si predstavit, ze jestvuju zeny, ktore sa sprchuju raz alebo dvakrat do tyzdna a to este na intraku na VS, cely den v skole. FUJ!