Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

Maoam

lost, tak lekari musia dosledne dodrziavat hygienu a neviem si predstavit, ze po celom dni stravenom v nemocnici alebo v ambulancii lekar nepojde do sprchy bleee

ze su mnohi ludia humusaci, mi bolo jasne vzdy, ale ze je tolko zien, ktore sa nesprchuju denne...ale vykechlene chodia ako obrazky, no fuj...

outfit a uces a sminky su stokrat dolezitejsie ako ranna sprcha

buaaa

lost

A len tak mimochodom, dajte mi mena doktorov, co hovoria ze sa treba sprchovat menej casto ako 1 krat denne.

Dam im otazku priamo na telo, "sprchujete sa kazdy den?"

som zvedavy co odpovedia..

a este zvedavsi som, co by odpovedali pacienti co takeho lekara musia navstivovat..

lost

Tak clovek sam seba neciti, to je jasne a ked citi je velmi velmi neskoro :D

Vzdy ked ide pach, teplota ci priblizujuci sa objekt ide POMALY, tak si to clovek nevsimne..

Ale skuste posadit takeho cloveka do maleho priestoru, napr malicke WC, ci malicke auto, nechajte ho tam 1 hodinu a potom z cerstveho vzduchu navstivne priestor v ktorom sa nachadza testovany subjekt.. A uvidite ako "necitit" ...

ATIDE/ESMERA

Tak ja si intímku robím každý deń, bez sprchy, hoci ani to kožní niektorí nedoporučujú, a inak poviem Ti, vôbec to tak nevyzerá hrozne, netreba nad tým božekať, to len ty si myslíš, lebos i zvyknutá každý deň sa sprchovať...preto si myslíš, že nerobiť to denne musí byť hrozné, ale nie je
a inak, tie spolubývajúce ma chceli vyhdoiť z intráku rpe iné, sprchu využili len ako zámienku, oni am totiž ani nevideli vo dne, ani so mnou eboli v izbe, len tak...mali sme nejakés pory, tak preto ma chcel vyhodiť a využiť tú sprchu ako zámienku, a preto dostali aj to, čo im patrilo

maruska_123

ATIDE/ESMERA
ty sa mozno necitis, to tak je vzdy, ze clovek sam seba neciti..ale ostatni ta citia..ale ked ti to nevadi..a o intimnej hygiene ani nehovoriac...moj ty boze..to musi byt po 3 dnoch

neviem si predstavit nesprchovat sa kazdy den...

Maoam

sestra ale vyrastala rovnako, ako aj ty, takze to sa nerata, kedze ma rovnake navyky

ale nizsie si pisala, ze ta spolubyvajuce dokonca chceli az vystahovat, takze asi im to vadilo...

ATIDE/ESMERA

No určite, ja som už mala na intárkuv šelijaké spolubývajúce, nesprchovali sa denne, ja som to ani enskúmala,a ni mi to nenapadlo, že či smrdia či ne, a asi rpeto mi nikto nikdy nezavadzal a nesmrdel, lebo soms a na to nesústredila :D Okrem toho som vždy v izbe bývala sos egou, a nei so spolubývajúcimi

ATIDE/ESMERA

Presne ako píše zkaladateľka témy, tak ako ona a jej rodičia, aj my sme sa ako malé doma kúpavali raz za týždeň a za to sme boli zdravé a vyrástli sme :D

Maoam

tak vies, ked musis na izbe trpiet spolubyvajucu, ktora sa sprchuje raz alebo dvakrat do tyzdna, to fakt nie je sranda musiet dychat ten pot a pach

FUJ

ked byva clovek sam, nech si robi, co chce, ale akonahle sam nebyva, alebo su nebodaj na izbe este viaceri, tak je to maximalne hnusne a neslusne, obtazovat druhych svojou nehygienou