Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
Píšem ako reakciu atwe,Tvojej mamičke mohla schizofrénia prejsť vekom,nie preto že chodila často do kostola.Časť pacientov má len jeden schizofrénny atak.A ináč táto choroba vrcholí v mladosti,keď je mozog najaktívnejší.U žien medzi 20 až 30 rokov.
Ty mas schizofreniu, ked tu tak achkas?
aaach, elviee elviee
Schizofrenia urcite nie je sposobena nespravvne spracovanymi zazitkami..to je kravina.
oskara ste spravne nepochopili. islo mu asi o to, ze ked zacne clovek vnimat zivot skrz vieru, skutocnu vieru, nie chodenie do kostola atd, tak sa zmeni jeho pohlad na svet a vylieci sa,pretoze schizofrenia prameni zo strachu, nespravne spracovanych zazitkov atd.
o tejto chorobe osobne a priamo nic neviem, len sa snazim uviest jeho nazor tak aby ste mu chapali. a myslim ze moze mat pravdu. takisto ako z depresie sa da vyliecit len zmenou pohladu na zivot.
dozvedela som sa, ze moja mama trpela pred 20 rokmi schizofreniou. pol roka bola na psychiatrii a dostala sa z toho. faktom je, ze potom chodievala castejsie do kostola. vtedy som mala 3 roky, takze nepoznam priebeh choroby. viem, ze teraz uz neberie ani ziadne lieky.
Karma su kraviny.
precitajte si lazareva- diagnostika karmy, tam je tiez celkom novy pohlad na choroby , a myslim, ze najspravnejsi.-
Nemyslite si,že som zástanca liekov.Tie majú kopec vedľajších účinkov,ale Boh podľa mňa tiež nikomu v duševnej chorobe nepomože.Takí ľudia ako my,proste majú smolu.Lieky možu byť barlička,ale človek si musí pomocť aj vlastným pričinením.A keď nejde ani to,tak to je potom zlé. Pre príbuzných i pre pacienta samého.
oskar a babs maju pravdu