Nie že by by to až tak vadilo alee... Niekedy by mu tak pristali veci ktore si on na seba nechce dat . Uz sme boli aj po obchodoch som mu ukazala ,naznacila ze co by mu pristalo a on nic... Ze jemu sa to nepaci. Ale ked mne pripada normalne az pritazlivejsi a krajsi ked je obleceny ok ... mam si to prestat vsimat, ci ako??
Priatel sa zvláštne oblieka
lucia povedz priatelovi ze ci chce alebo nechce saty robia cloveka... a prvy dojem toho dokaze vela pokazit. tvoj priatel nie je socialny pripad, tak naozaj nie je odkazany nosit smradlave a zdraviu skodlive cinske "vychytavky". bohuzial ja by som sa hanbila s takym chodit :(
celkom tomu nechapem. ved ked si zacala s nim chodit, tak si si vsimla co ma na sebe nie? vsimala si si ako chodi obleceny, ci sa ti to paci.
išla by som na to viac psychologicky- napr. pohodiť po byte časopisy s pánskou modou, by the way poznamenať, že ten a ten je dobre oblečený. A to neznamená, že meniť ho, alebo vnucovať mu niečo, to je blbosť, len mu ukázať niečo nové, inú možnosť ako by sa mohol obliekať, a záleží už na nom, či sa toho chytí alebo nie, mne keby chalan povedal na nejakú babu že sa mu páči čo má oblečené, možno by som sa nad tým nezamýšlala, ale už by som to mala v podvedomi, a aj by som sa podla toho možno chtiac či nechtiac rozhodla pri výbere vecičiek. Anyway, slevenski muži - väčšina jak rumunskí robotníci chodia po uliciach strašné... šušťákové súpravy, čo najviac fajočiek, hroza...
Noo napr. má rád veci z "tržnice, z čínskych obchodov a pod" Akože ja nehovorím že musi mat nieco neviem aké značkove. Ale na botaskách z tržnice už po pár týždnoch vidno ako keby ich nosí neviem kolko ... Pulovre tiež nič moc ...A pritom je to normalne zarabajuci mladý chalan (okolo 720e).Myslím si že v obchodnych centrách a obchodoch napr. New yorker, Kvl, Hm sa dajú nájsť fakt pekné veci pre chalanov a ani nie až tak drahe, zdá sa mi to lepsie ako kupovať si tie opršaané veci z tržnice/ kde sa cena pomaly už vyrovná normálnemu obchodu//,kedže tuto sa to dá aj lepšie vyreklamovať keby niečo. Asi bude vianočný darček niečo čo mu vyberiem ja a snád sa trafím..;-)
wowo1: moja rec. v zahranici na 100 mil uz je vidiet, ktori chalani su z vychodnej europy.
lucia nam vlastne este nepovedala, co to znamena zvlastne obliekanie: nosi priliz kratke nohavice? nosi oblecenie z roku pana? nosi elastaky? nosi obtiahnute tricka zakasane v rifloch? chodi cely v riflovom? nosi hnusne kozene bundy a la karol z panelaka? alebo ako sa vlastne oblieka? mozno keby si bola konkretna, dostala by si lepsie rady.
Kto urci, co je pekne a co nie ? Uvedomte sa, co robite. Chcete niekomu vnutit svoj vkus.Niekomu chutia hrusky, niekomu jablka a hrusky nie. A co je teraz dobre ? Kto to urci ?
Ked to kupite a date ako dar, mozete dufat, ze si to oblecie. Ale co ked sa mu to vonkoncom nepaci a citi sa v tom neprijemne ? Nosili by ste nieco v com sa citite mizerne ? Clovek moze menit nazor, ale musi to urobit sam a nie ho nutit... Co keby vas priatel povedal, ze sa mizerne obliekate, ze sa mu to nepaci a hanbi sa za vas a preto budete nosit to, co sa jemu paci....
moj priatel by si nikdy nedal ruzovu napriklad, lebo sak vsetci viete preco.....az kym to nevyskusal...teraz to tricko miluje, a ja jeho aj s trickom :D..proste... dojde mi taky cukrickovy... no aaaasak sto ludi sto chuti :)))
zacni s tym, ze mu na vianoce kupis nieco, co sa paci tebe....
riskujes sice to, ze bude sklamany, a ze sa mu to nebude pacit, cize ma po radosti, ale o to vacsiu radost budes mat ty, ked si to sem tam oblecie kvoli tomu aby ti urobil radost.. potom uz len podotkni, aky je sexi....
no a mozno mu to docvakne:)
wowo1, aj baby na slovensku su oblecene ako dost divne :P
same nike alebo adidas..
ved to je OTRASNE :D
teda to iste aj chalani, v podstate sa tato haluz dostala aj do zapadnej europy, co mi kamos co zije na samotnom zapade francuzska..
len naozaj malo z nich sa oblecie aj "pekne", tj. pouzive kombinaciu ktore nie su caste, ale skor "vlastne" a zaroven vyzeraju velmi velmi pekne :)
je to zaroven aj narocne sa tak obliekat, ale da sa to..
a co ak si chlap neda poradit v mode? hold je blbec.. komu niet rady tomu niet pomoci..
luciiiiaa> ono zalezi aj na tom co presne myslis tym =a on nic=. Ak ide o to, ze si mu ukazala v obchode nieco, co by sa mu aj pacilo, ale ma pocit ze momentalne ma dost svetrov a kym sa nerozpadavaju, nebude si nic kupovat, t.j. kasle na to co ma na sebe, tak som za, aby si mu kupila nieco sama(pamataj na to ze je to darcek najma pre teba, nie pre neho..) pripadne s nim isla najblizsie na nakup a poradila mu... ak je to ale o tom, ze ma nejaky svoj styl ktory sa nezhoduje s tym co by si na nom rada videla ty, neries.. na mna sa byvaly partner tiez mnohokrat pokusil navliect nieco, co sa mi vobec nepacilo.. a hlavnym argumentom bolo ze sa mam chciet pacit najma jemu.. problem je ze ja by som sa v tych veciach priadala ako blbec.. ak ma tvoj priatel rad obnosene rifle a sive vytahane svetre, asi tazko sa bude citit dobre v ruzovej koseli a priliehavom svetriku s veckom..