Nie že by by to až tak vadilo alee... Niekedy by mu tak pristali veci ktore si on na seba nechce dat . Uz sme boli aj po obchodoch som mu ukazala ,naznacila ze co by mu pristalo a on nic... Ze jemu sa to nepaci. Ale ked mne pripada normalne az pritazlivejsi a krajsi ked je obleceny ok ... mam si to prestat vsimat, ci ako??
Priatel sa zvláštne oblieka
si predstav ze by toto robil priatel s tebou, zacal by ta prerabat, obliekaj sa takto, ako sa paci mne, hoci ty sa v tom dobre necitis...pripadne, daj si spravit prsia, plastiku..ved sa mi chces pacit, no nie?
suhlas s kafik
Jedna vec je, keď by som priateľovi povedala, čo sa mi na ňom páči a druhá vec je chcieť ho zmeniť. Mne sa zdá, že ho chceš zmeniť. Je malé decko, že potrebuje, aby si ho obliekala? Chalani na módu zvysoka s..ú, takže buď sa ho nauč rešpektovať takého aký je, nájdi si reprezentatívnejší model, alebo ľahšie ovládateľný.
ja by som to vyriesila tak, ze na sviatky by som mu kupovala oblecenie. uvidis, ze on to potom zo skrine vytiahne a bude nosit.
sa nepýtaj kup dačo pod stromček trebars daky jeden kusok a potom pindaj prečo nenosí darček od teba možno časom ked ho dobrovolne nasilu prinutiš si to dat si na to zvykne a začne sa mu pozdavat aj takyto štýl =p
skus sa ty obliekat tak ako sa jemu nepaci, nech vie ake to je :)) ale mozno je typ co oblecenie vobec neriesi... takemu nepomoze nic :( iba vymenit za ineho :)))
je chlap, a tak môžeš naznačovať koľko chceš, netrkne mu to :)) musíš mu to povedať na rovinu, že sa ti v tom a v tom zdá príťažlivejší, mužnejší, viac sexi.. každý predsa chce, aby sa svojej polovičke páčil..ale keď ti potom dôrazne povie, že nie, toto nie je jeho štýl tak s tým už veru asi nič nenarobíš..ak sa tak obliekal už keď ste sa spoznali a doteraz nechcel meniť tak bohužial..
keď sa na to pozrieš z druhej strany, tebe by sa zrejme tiež nepáčilo, keby ti kecal do toho čo máš nosiť..napr. ja - chcem počuť priateľov názor, aby som vedela čo sa mu na mne páči a čo nie..ale nakoniec si aj tak vyberiem podľa seba :))
Hmmm len on je tvrdohlavec;-) probléém..
heh to ti celkom verim :) chlapi su v tomto sprosti... skus mu vysvetlit ze podla teba mas lepsi vkus a viac sa vyznas v mode a chces mu poradit, nic ine... a tiez skus komentovat a otacat sa za dobre oblecenymi chlapmi mozno mu trkne :DD