Nie že by by to až tak vadilo alee... Niekedy by mu tak pristali veci ktore si on na seba nechce dat . Uz sme boli aj po obchodoch som mu ukazala ,naznacila ze co by mu pristalo a on nic... Ze jemu sa to nepaci. Ale ked mne pripada normalne az pritazlivejsi a krajsi ked je obleceny ok ... mam si to prestat vsimat, ci ako??
Priatel sa zvláštne oblieka
lost Dnes 13:54:
ciapka je hruba, tak ako ta na tom obrazku. Pekne tepla, hodne tepla. Znacka je urobena v bielom. Velmi pekne, decentne. Stala u Cinana 5E...
cicamica64:
a to si nepocula predpovede, ze hordy z vychodu zaplavia Europu ? Co uz. Ako povedal jeden stary filozof: jedina istota v zivote je zmena. Panta rhei.
a opasok mam FnF - made in china, svetrik Terranova - made in bangladesh :) to su značky čo? :)
počkaj, hodim ti sem aj značku - Dromedar fashion :)
cinske pasty ani potraviny ani kozmetiku nekupujem
a vyzeram dobre aj v trhovych rifliach, viem kde predavaju dobre rifle a mam dobru postavu
jajka
hm ty musis vyzerat bohovsky v tych trznicovych riflickach :) ale tvoja vec, nie kazdy sa dokaze obliect a na slovensku ani nevravim. skus si umyt zubky takou jedovatou cinskou pastickou ake tu sem tam najde SOIka a potom sa ti mozno moj komentar bude zdat opodstatneny...
adamkrt
ja si bohuzial skutocnost uvedomujem a to som opisala nizsie... zachvilu to tu bude smrdiet ako v tvojom oblubenom cinaku, budeme jest ludske embrya-teraz v cine velky hit, tyrat psov vid www.youtube.com
a vtedy akoze bude dobre?
tak boty by som si u cinanov nekupovala