Mohol by niekto bližšie popísať príznaky a rozdiely medzi menopauzou a klimaktériom?
Menopauza, klimaktérium
nemyslím si že lubrikačný gél u každej ženy tento problém vyrieši. My sme to skúšali a nepomohlo. Takže nie na každého všetko zaberá
Neviem, načo sa trápite s nejakými krémami. Ráno si dajte 1 kvapku lubrikačného gélu a celý deň ste v pohode. Pred sexuálnym stykom trošku viac.
mat_ka a ty si mala tiež takéto problémy? to by som nepovedala, že toľké nás trápi jeden a rovnaký problém. Ja som sa dokonca o tom hanbila aj u môjho gynekológa rozprávať. Je mi to nepríjemné celé... :-(
Verolka trvalo to pár týždňov, kým som viac menej bola fit, čo sa týka intímnych partií. Mne je to jasné, suchosť pošvy dokáže veľmi potrápiť, najmä je dosť ťažké nájsť pochopenie u partnera, preto je potrebné to riešiť čo najskôr
Beatina ahoj. Ten krém čo si písala používala známa. Rozprávali sme sa o tom, keďže vekom prepukli u nás oboch podobné problémy. Hovorila, že jej vôbec nepomohol. Že očakávala zlepšenie, zvlhčenie a nič, tak ja som už podľa jej skúsenosti radšej siahla po niečom inom.
Ženy používala niektorá z vás zvlhčujúci krém vaginas? Máte s ním skúsenosti, pomohol vám?
Lenda premýšľam či som len ja nevšímavá alebo nevidím ako dlho trvalo kým ti príznaky týchto problémov ustúpili? mne suchosť pošvy spôsobuje nemalé problémy, najmä čo sa týka intímnej oblasti - vo vzťahu :(
agness no pozerala som si aj aké zloženie, aké látky pomáhajú pri suchosti pošvy ju zvlhčiť a potom som sa aj v lekárni opýtala, predsa len je to iné, keď v lekárni vedia o takýchto veciach, géloch, liekoch oveľa viac a vedia poradiť :)
dakujem ze ma podporujete a ze mi drzite palce :) ja som uz mala z toho velmi hlavu v smutku ale tu aspon vidim ze este stale mam nadej aby som sa tohto problemu zbavila. Ako casto je potrebne ho pouzivat cez den?
Agness áno nejaký gél niečo také. Napríklad aj ten hydrofemin, čo tu gabriela písala, je na báze takého zloženia, ktoré pošve len prospieva. Zvlhčuje ju a obnovuje, ja som mala rovnaký problém takže viem ako sa cítiš, ale nemôžeš sa vzdávať a musíš hľadať možnosti a skúšať čo by ti mohlo pomôcť. Mne pomohol tento gél sa z toho dostať... držím ti palce :)