Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
No ja už chlapa hlupáčika nechcem! Čo ak by chcel niečo divné odomňa?!
takeho keby predavali! vsetko mam,len ta malickost mi chyba...ale obchod som este nevysnorila.asi si taky obchod otvorim sama...kto sa hlasi dobrovolne na predaj? aj so zarukou kvality,,,takze neberiem hocikoho!len kvalitnych ludi,samko.
A ja som bol dnes na masáži, bebé. Ale bol tam len chlap. Škoda. Inak Babenka spomínala ne inej téme niečo o modrejúcom cesnaku. To bol asi ten cesnak, ktorý som mal na tej Orave v krčme, čo som spomínal nižšie.
:-)))))))))) to je dobré, samko.ja radsej tu prvu moznost...tebe by bola tiez prijemnejsia.ale mozno by to zmanglovanie v krcme malo ucinok na cely zivot,a mal by si pokoj s valcekami a kobercekmi :))
samko, robim ten vyplach, ale je to hroza. ide mi vystipat mozog, ale dnes to bolo lepsie. no bolelo ma ucho!mam vydrzat tyzden, a potom budem mozno vidiet vysledky,co ma povzudi pokracovat dalej! som frajerka! keby si citil,co to je za teror,tak by si uznanlivo pokyval hlavou :-)
co si kupis v obchode babenka? muza? hlupacika? v ktorom??? aj ja chcem!
:-))))
tak tu ste vy potvorky!:-) o co sa jedna?
inak viete ze ja mam masaznu podlozku a vy nie??? :-))))
Ešte je tu jedna možnosť dobrej masáže. Ísť na Oravu, alebo na Liptov do krčmy a povedať, že Jánošík bol Maďar. Tam by ma vymanglovali, viac by som nemusel chodiť k masérovi.
samko, ta masaz je fajn! sa to chcem tiez naucit,aby som to niekedy naucila mojho muza a on mi to bude robit...to bude ten moj "hlupacik",co sa bude o mna starat...alebo "šikulko" zlaty. a ja budem masirovat jeho! a velmi rada. ja budem jeho "hlupacik" :-)
aj ty si to tak zabezpec. tak je to najlepsie, xi xi xi.
kupim si to vsetko v obchode!
Opravujem, jednalo sa o masáž.
Babenka, zaplatil som za ňu 120 korún, jednalo sa o masách chrbta, krížov, krk a dokonca ja ruky.