Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Alickaj, máš doma presne obe veci ako aj ja. Ten pichľavý koberček je dobrý pod kríže keď bolia, prvé tri minúty to pichá a potom to prechádza v horúčosť, ale dá sa fajn zniesť. Ten válček mám aj ja, ale nájsť toho "hlupáka" čo by ma s ním valcoval je horšie. pozri si v Google "masážna podložka" a tam je viac druhov a aj ceny . Ten istý za 460 a 430 korún - taký zelený. Dievky, dnes som bol na masáži chrbáta, bolí ma celý človek, ale viac ma to bolelo predtým. Už som nemohol ani poriadne otočiť hlavu.

margitka

ahojte,mozem len potvrdit,ze reflexna masaz chodidiel je lieciva,a velmi prijemna,som maserka a klienty na nu chodia casto,nase nozky nas nosia celi zivot a zasluzia si pohladit

aljoška

Babenka,keby som vedela.Mám ho už dlho.Moj otec sa venoval bylinkám a takýmto veciam,mám dojem že to on kdesi objednal.Tak sa mi zdá,že taký valček by mal byt ešte niekde v dome /po rodičoch/.Ak ho nájdem možem ti ho poslat.Možeme sa dohodnut.A ináč skús nájst niekde na internete cez google.

babenka

alicakaj, ahoj. ten valcek si kde kupila? kolko stal? tiez chcem kupit nieco z toho,tak sa informujem o vsetkom. dakujem ti za info.

aljoška

Ahoj samko,som to ja alickaj.Bude mi trvat 2 dni,kým to tu všetko prečítam,čo ste stihli popísat.Ak som správne pochopila tak sa bavíte o masážnych koberčekoch.Ja mám taký malý-ježko,riadne pichlavý.A potom mám aj taký valček s takými hrotmi,na masírovanie.A myslíte že to používam?Figu.Ale asi začnem.Musím sa tu najprv zorientovat.

samko r.

Toho lepidla by potrebovala aj za vedro, lebo za jedná o väčšiu plochu a tam ho je len trošku. Muselo by byť flexibilné, niečo podobné ako silikón v tých tubách a s pištolou na vytláčanie.

brunuska

babenka v klude si ho urob sama- zaklad je nejaky kobercek-tak aby sa nesmykal :-) a kamienky male rozne velkosti a tvary-nesmu byt rovnake- v tom je ten forik a myslim ze sekundovym lepidlom ti to bude drzat.
tak a budeme slapat vsetci! :-)))

babenka

:-)))) samko, mal by si si unho nechat robit reflexnu masaz. zda sa mi,ze by mu to celkom slo :-))))
masaz zadarmo...a prirodna!
ten kobercek z kamienkov by som si chcela urobit doma. nejakym lepom nalepit na latku kamienky.potom by som to zrolovala a odlozila. nevies co by mi ich nalepilo na platno? a aky tvar by mali mat? aku velkost?

samko r.

Na záhrade si urobím taký 2-3 metrový dlhý chodníček okolo ohniska na opekanie, ale ten môžem používať len v lete, zime by ma oziabalo. A ten koberček si kúpim do bytu. Ten chodník nie je problém, do betónu sa vsadia kamene a je do. Inač, prstov by bolo škoda, preto mi vždy ohrýza špice topánok.