Najväčšia databáza lekárov na Slovensku! A aj s hodnoteniami od pacientov! Viac ako 23 000 lekárov. Čo na to poviete? Ohodnotili by ste svojho lekára?
Databáza hodnotených lekárov
ja si myslim, ze lekari na slovensku sa napriek horsim vychodiskovym podmienkam celkovo dost snazia. mam moznost porovnat so zahranicim - viacero krajin zapadnej europy, pristup k pacientovi je mozno o nieco ludskejsi, ale s malou hlupostou si nevedia poradit, obycajnu bronchitidu natiahnu na 3 mesiace, neviem ci je to ich nizkou erudovanostou alebo aj tym, ze za kazdu navstevu, ktorych je dost, vytiahnu z pacienta 35 eur..
najma v poslednych rokoch mam zo slovenskych lekarov dobry dojem, ked si v zahranici so mnou nevedeli rady, vzdy mi doma rychlo pomholi
Ako sa hovori, bez vetra sa ani listok nepohne.
Kazdeho hodnotenie je subjektivne, cim viac prispevkov a vyssia statisticka baza, tym je to blizsie k objektivnemu.
Napr ked niektoreho lekara ohodnotia zle stovky ludi a dobre nikto, tak presa len, napriek tomu ze kazde z hodnoteni je subjektivne dava tomu lekarovi horsiu reputaciu statisticky, nez lekarovi o ktorom stovky spievaju chvaly a len zopar ho hodnoti zle.
Dobri lekari to pravdepodobne privitaju, zli lekari sa tohoto musia bat ako certa.
Toto strhava z nich plast anonymity a stit diplomov, ktorymi sa ohanaju.
chyba mi tam jedna gynekologicka, ktorej by som dala -1miliard bodov za tu neprofesionalitu, neodbornost, povysenecke spravanie...
tak som prispela- uz som ohodnotila maximom mojho gastroenterologa, ktory je fantasticky...
keby ste chceli svojho lekára ohodnotiť web projektu je www.nasilekari.sk