Marihuana!

Príspevok v téme: Marihuana!
Igorko355

mate niekto podobny problem ... stalo sa vam ze po huleni ste dostali panicky atak...asi tyzden potom ste boli akokeby mimo svoje telo alebo ste nevedeli kto je to v zrkadle??? potom to preslo a teraz citite niekedy ze ste ako keby neni na tom mieste kde prave ste???trpite tiez uzkostami???strachom???nespite???pri zasapvani vam behaju myslieky hlavou bez podnetu???rano sa zobudite ste akokeby oddeleni od sveta???

Igorko3555

nebudem to tu zverejnovat zajtra tu este pokecame jo idem ja uz offline =) nacerpat trosku energie do dalsieho z casti zahmleneho dna =)

Igorko3555

Kks tak to uz je fakt krute zbytocne to prehanal... no hej ja som v rodine vobec schizofreniu nemal ... a schiza by sa podla mna prejavila hned po tom prehuleni ja som bol len taky ze som sa skoro nepoznal... cize do Dr/Dp aj teraz nekedy pocitujem ako keby som mal nad hlavou zastrete zle vidim take mráciky alebo tak trosku rozmazane jak to opisat proste tak troska inak =)

Martin1991

Igorko
O com je ten film? :) Ma dobry nazov. Inak poznam jedneho typka co mu ganja vyvolala tazku formu schizofrenie a ten vyzera troska inak ako ja. Chudak ani nevie co sa okolo neho deje. A este jedneho manika, ale to je offtopic, ktory sa nakuril, na to si dal lysohlavky a neprebral sa z tripu. Doteraz je v nom. bol rok zavrety na psychiatrii a nepodarilo sa ho dostat do reality doteraz...

igorko3555

som si chvilu myslel ze ci to nepojde odstranit aj tym ze sa znova prehulim ale co som si pozrel film numb tak som to racej neskusal =)

Igorko3555

alkohol?? raz som sa pri tomto mojom stave skusil ozrat... jak to bude vizerat rano som sa zobudil jak mumia uplne 10x horsie to bolo nez den rped tym... tak to miernim dost setko co je zle =)

Martin1991

Igorko
Odvtedy co sa to stalo som prestal aj s fajcenim a alkoholom. Uvidim ako sa to bude vyvijat, lebo este uvazujem a obcas mam chut aj na cigu, ale az ked budem uplne ok. Zatial urcitte nie