mate niekto podobny problem ... stalo sa vam ze po huleni ste dostali panicky atak...asi tyzden potom ste boli akokeby mimo svoje telo alebo ste nevedeli kto je to v zrkadle??? potom to preslo a teraz citite niekedy ze ste ako keby neni na tom mieste kde prave ste???trpite tiez uzkostami???strachom???nespite???pri zasapvani vam behaju myslieky hlavou bez podnetu???rano sa zobudite ste akokeby oddeleni od sveta???
Marihuana!
jj ono to odide... sa obcas stane ze ta trava nesadne... najme ak s tym nemas skusenosti alebo davas vela ...
S drogami moze byt sranda ale je to ako na lyzovacke nejedel skoncil zle... ale ber to ako poucenie ze to nieje len neskodna bylinka ako si niektory myslia :) a treba s tym opatrne...
jajka ale teraz uz spavam lepsie nez predtym neni to take hrozne uz su od toho skoro 2 mesiace uvidim jak to pojde dalej...vseci co hovorili ze mali toto iste tak im to postupne odislo...
tak zmen psychologicku
ja sa pitam vas bol som bol u psychologicky a povedala ze to su len blbe myslienky a tak...praveze mne sa to zhorsuje len vtedy ked nad tym cely den rozmyslam nad tym co mi je...ale inak ked npr. cvicim tak to prechadza
Bolo Ti to treba ??
este stale si nebol u toho lekara?? sa ti to len zhorsi, chod!
A ty?