Marihuana!

Príspevok v téme: Marihuana!
Igorko355

mate niekto podobny problem ... stalo sa vam ze po huleni ste dostali panicky atak...asi tyzden potom ste boli akokeby mimo svoje telo alebo ste nevedeli kto je to v zrkadle??? potom to preslo a teraz citite niekedy ze ste ako keby neni na tom mieste kde prave ste???trpite tiez uzkostami???strachom???nespite???pri zasapvani vam behaju myslieky hlavou bez podnetu???rano sa zobudite ste akokeby oddeleni od sveta???

Martin1991

Igorko
To s tou rakovinou som si aj ja myslel. Ale nakoniec som sa presvedcil sam, ze nie. Mam celkom silnu volu, takze o niektorych veciach sa dokazem presvedcit aj sam. Ale obcas mam aj take vseljake bludne myslienky, ze clovek vedla mna je niekto iny ako skutocne je, ze co ak niekomu ublizim, a taketo hovadiny... Ale zvladam to zatial...

Igorko355

nechodim k nej mal som ju vybavenu cez rodinu len tak ci mi nato povie...ja som si pred tym myslel ze mam rakovinu ... tiez autosugescia potom krvne testy boli dobre setko ok a zrazu som sa s toho viliecil z *Rakoviny*

Martin1991

Igorko
Takze ti dokopy povedala, ze ide o cistu autosugesciu. Kokos to je sila, z jedneho zahulenia a ake to je dlhotrvajuce. Aj ju este navstevujes?

Igorko355

ja som bol len u psycchologicky a povedala ze... to je ciste sugerovanie ked mi ako *schizofrenia* zacala po tom ako som si to precital atd som pokecal a povedala tiez aktivity co ta bavia si najdi a tak

Martin1991

Igorko
No ja som nebol u psychologicky, ale mam ist buduci tyzden na psychiatriu. Mam celkom strach z toho. Tebe co povedali odbornici? Mal si aj nejake lieky? Alebo ti povedali co mas robit aby si to prekonal? Nevies kolko take obdobie trva kym odznie? Prepac, ze tak vela otazok ale nemal som s kym o tom hovorit. Dufam, ze nevadi :)

Igorko355

martine tiez som sa stale pozoroval nepocujem to v hlave odkial to prichadza atd... a stale dokola som nadtym rozmyslal mal som to uplne zafixovane v hlave teraz to tiez neni nejak v pohode lebo to tam este mam nekedy mi len tak vojde myslienka ze schizofrenia ked nieco vidim tak podobne napisane alebo tak je to hrozne

Martin1991

Ja mam odvtedy uz 5 mesiacov a este stale nie som uplne v poriadku. Musim si davat pozor na myslienky, lebo velmi rychlo sa na hocico namotam. Napr. som si mesiac myslel, ze mam schizofreniu a strasne sa pozoroval. Stavmi derealizacie trpim cca sva-tri krat do mesiaca. Ale mam sa celkom lepsie ako pred tymi 5 mesiacmi. Snazim sa zasa si hladat aketake zaujmy, ale je to tazke. Lebo ma po chvilke omrzia. Dufam, ze este budem zit uplne normalny plnohodnotny zivot :) Drzim vsetkym co zazili neico podobne palce :)