mate niekto podobny problem ... stalo sa vam ze po huleni ste dostali panicky atak...asi tyzden potom ste boli akokeby mimo svoje telo alebo ste nevedeli kto je to v zrkadle??? potom to preslo a teraz citite niekedy ze ste ako keby neni na tom mieste kde prave ste???trpite tiez uzkostami???strachom???nespite???pri zasapvani vam behaju myslieky hlavou bez podnetu???rano sa zobudite ste akokeby oddeleni od sveta???
Marihuana!
Igorko
Hej je to velmi zaujimave. To je super, ze ta to dalo na dobru cestu :) Mozno to ukazalo cloveku, ze nieco nebolo v poriadku a teraz to mozme zmenit. Ale s marihuanou sa uz zahravat nebudem. Neodsudzujem tu drogu. Dokonca som za jej zlegalizovanie pre lekarske ucely, ale mam k nej nie ani odpor, ale velky respekt :) Hulici sa vyhovaraju na stare kmene, vraj ti ju fajcili bezne. Lenze je ine tu rastlinu pouzivat na meditacne a ritualne uccely a len tak pre srandu ako sa to robi dnes. Ako nikoho neodsudzujem, ani sa nemienim hadat, ani argumentovat. Ak sa to niekomu paci, tak prosim. ved kazdemu sa paci nieco ine :)
mna to dalo na dobru cestu =) dost ma to aj zmenilo ale stale som teenager...ale nechapem ten typ takej uzkosti ked ma to len tak chyti z nicoho nic toho sa bojim neviem co to moze byt zrazu ako keby som nemohol dychat...snad to po case setko odide a to prajem vsetkym co maju podobny problem
Igorko
Dr/Dp je pekne svinstvo. Ale tak vseljako, celkom fajn :) Ono vlastne... Ja som velmi silny melancholik, takze vsetko dost intenzivne vnimam. Uvedomujem si, ze aj keby travy nebolo tak skoncim na ADckach. Spravil som chybu, ale nelutujem ju, lebo som sa pocuil a vela mi to dalo. A snazim sa zit, nakopnut sa. Aj ked ma to nici a nici. Niekedy fajn, niekedys uplne naprd. Ale snazim sa bojovat. Ako som povedal, studujem a vsetku svoju energiu davam do toho. Takze sa mam aj na com uvolnit.Spoznal som tam novych ludi, ktori ma privedu vzdy aspon na par okamihov do reality :) takze sa snazim no... Nejako to hadam prejde... Drzim palce ;)
Co martine ako to prezivas prave teraz ? =)
Dari sa mi tak ze pohodicka setko ale tak zas som zacal nad niecim rozmyslat a som sa dostal do takej fazy...ze som proste nebol na tom mieste na ktorom som bol ja mam proste v jednom dni take obdobia raz ok raz naprd... hej hej asi to bude Dr/Dp lebo nad niecim sa zamyslim a hned mi s toho selico vyplinie co s tym suvisi =)
Pocity ktoré opisujete...zmenené vnímanie reality, stav mimo telo, myšlienky bez podnetu...všetko sú to príznaky derealizácie a depersonalizácie.
Vyskytuje sa najčastejšie práve po užití drog "nevhodnými" ľuďmi.
Igorko
Ako sa ti dari? Mne sa zda, ze mam momentalne ten stav regresu, ze sa to zhorsuje. Uvidim co bude dalej. To univerzitne studium mi dava akutaku utechu :)
doubledog
Vcelku bezna reakcia? Ale urcite zvycajne nie je taka dlhotrvajuca...
khej hej presne bude to tym uvidim ci to postupne odide snad hej ´=) nejak to zatial prezivam ale nekedy ma hrozne depresie atd a strach nic sa mi nechce ...
Kolega mi vravel že po tráve mal také stavy, akokeby mal umrieť a kolegyňa dostala akútny záchvat strachu, že ju okradnú. Na druhej strane poznám X ľudí na ktorých má tráva pozitívny vplyv, ak sa to dá takto povedať.
jak sa toto moze stat po huleni?