mate niekto podobny problem ... stalo sa vam ze po huleni ste dostali panicky atak...asi tyzden potom ste boli akokeby mimo svoje telo alebo ste nevedeli kto je to v zrkadle??? potom to preslo a teraz citite niekedy ze ste ako keby neni na tom mieste kde prave ste???trpite tiez uzkostami???strachom???nespite???pri zasapvani vam behaju myslieky hlavou bez podnetu???rano sa zobudite ste akokeby oddeleni od sveta???
Marihuana!
uplne vsetko aj to co dychas
Igorko
19 budem mat v novembri bohuzial :D Dufam, ze nemam uplne dokazeny zivot a napravi sa to.
a neni?? Mcdonald ....vsetko nie doslovne =)
vsetko je svinstvo.tym padom aj jedlo co jes :-)
vsetko su to svinstva ale tak presne ja neviem co tam este mohlo byt + jaka latka
myslela som skor fyzicky,tak ako povedal,ze sa moze bat,ze mu nedorastie,ale urce to ma aj vplyv na psychiku :-)takze radsej sa vyvarovat takym veciam,ale aj tak mam vecsi nazor na to,ze marihuana je neskodna.bohvie co si to kuril,alebo celkovo je vidiet ze vy mladi neviete ako na to...tak ako alkohol.vypijem si,ale odtial potial a tak isto aj s travou-odtial potial,ale tabak jednoznacne vylucit!!!
kolko mas rokov ? =)
Igorko
Hej to je pravda :) Priatelku mam, moc mi pomohla, ale v poslednej dobe sa moc hadame a to mi neprospieva. Je mi potom horsie a horsie... Ale vzdy sa to nejako spravi :) Este ten sport je v pohode, to mi vela pomaha...
To sa mi este nestalo... treba sa zbavit zlych myslienok to je na tom to hlavne =)Najlepsia je nato zevraj laska