Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy

thesiamee

weji tesim sa v utorok na skupinku, je mi celkom hrozne, nie som zvyknuta prehravat a nejak sa mi to mnozi, ale na zajtra som si naordinovala pohodickovy den bez ucenia, tak verim ze mi to pomoze, urcite to bude lepsie ako stravit dalsi den doma bezuspesnymi pokusmi o studium... v utorok zreferujem:) prijemny dnik.

WEJA

reny, nic si z toho nerob. Ak budes mat cas, v klude napis. Neboj, nemyslim si, ze si zabudla. tiez teraz neviem kde mi hlava stoji i ked malicky musi urcite ovela viac zamestnavat. Prajem ti pevne nervy a vela vole. Len skus najst nieco produktivnejsie na zahananie stresu ako prejedanie.. skus napr. vedenu relaxaciu, hm:)? Skus kuk do googla, mozno nieco objavis.. autogenny trening:) tak sa drz a keby daco..pis

reny

Wejus:ahoj,este stale som nenapisala ten mail,ale nemam vobec cas,len ti chcem takto povedat,ze som nezabudla,ale asi az bud.tyzden sa k tomu dostanem.Od rana do noci som s malym,chodi spat neskoro v noci,okolo druhej,dnes je to uspech,ze uz zaspal,ale je to tym,ze som zas cely den s nim behala po parku atd.Ked mam nahodou chvilku cas,ze zaspi poobede na chvilku,tak musim upratovat,zehlit,prat...neviem co skor,som unavena.A ked potom ako ho vecer okupem a ulozim okolo desiatej napr,ze zaspi,tak mam cas sa rychlo osprchovat ja,poupratovat trochu,porobit si nejake veci a ked sa uz chystam do postele,tak on sa zobudi v plnej sile a chce sa hrat..Tak zas ideme spat niekedy o druhej,ak nie o stvrtej v noci..Kompenzujem si to vsetko strasnym prejedanim,citim sa uz mizerne,lebo je to chore,ale neviem si pomoct.Ta unava a nedostatok spanku,nemoct nic spravit,lebo cely den mas maleho na rukach-nemam tu rodinu,nikoho,kto by mi pomohol a svokra uz nevladze..takze jedine co mi pomaha sa ukludnit je prejedat sa.Ako aj teraz,ked sme prisli z prechadzky o deviatej a predstavila som si,co vsetko mam este robit,zehlit,plny kos pradla tu mam,aj upratat by to chcelo,okupat maleho a spravit mu program..nenapadlo ma nic ine ako zacat sa prejest.Weji,ked si najdem viac casu,napisem ti mail.Teraz musim utekat,musim sa osprchovat,snad sa maly uz nezobudi a budem moct ist konecne spat o polnoci dnes.Snad.

paca

veny5: Ahoj Veny,stretka v Zilinskom kraji by vyhovovali aj mne...ja som z Povazskej a bola by som ochotna prejst par km keby mi to malo pomoct...