analny sex

veronika

ja som v teby chodila s iným chalanom.Lúbila som ho.Chodila som s ním 1rok a potom som zistila,že je to idijit.Teraz mám 23r.a som vydatá.Môj manžel ma na to nahovára ale bojím sa,že to bute ako v tedy.Ale ja viem že môj manžel by si dával pozor.Je na mňa vo všetkom veľmi dobrý.V sexe som s ním spokojná atď.ale sex do zadku to asi nieje pre mňa.

asd

ivka2 sice som bola uvolnena, a nebolelo ma to, ale velmi som sa do toho nevedela vzit, nechcela som aby to zabolelo..bolo to zaujimave,nie neprijemne, a urcite to raz za cas bude na programe :o) aj pre mna to uz bude ine, lebo to nebude "prvykrat"..
veronika...a na kefane si z toho nerobili len srandu?hehe, ze nejest predtym..to nie je operacia :o) do mna sa priatel nespravil inak.. a baby, fakt vela zalezi od vasho partnera..ak vas lubi, tak pojde len potial aby vas to nebolelo, a pocas celej doby bude opatrny..a bude mu zalezat na tom, aby ste sa uvolnili a aby vam to bolo prijemne..toto hovorim z vlastnej skusenosti..tak papa zatial :)

veronika

Ja som o tom už počula na kefane.Mala by si 2dni pred tým ako to budeš robiť piť len čistú vodu amálo jesť možno asi len ovocie.Potom musíš vypiť nejaký klistýr,aby ťato vyčistilo zvnútra.potom môžeš ísť na vec.Tak to aspoň hovorili v tom kefane.Ja som to ešte neskúšala ale ani to nikdy nespravím.Hnusí sa mi to.Raz som to skúsila ale to už bolo dávno ešte keď som mala 18r.Nebrala som antikoncepciu,a mali sme análni sex.Bolo mi to nepríjemné a nevedela som sa pri tom uvolniť.Bolelo ma to.Spravil sa mi do zadku.No niečo strašné.Na druhý deň som mala príšernú hnačku a to celý deň a ešte deň potom.Vtedy som si povedala nikdy v živote a teraz mi je to smiešne keď si na to spomeniem.

zuzana671

ja si myslim ze v sexualnom zivote vznika po urcitej dobe nejaky ten stereotyp a nie je zle vyskusat aj nieco nove..mozno zo zaciatku to trosku boli zalezi dost od hrubky a dlzky partnerovho certika ale bolest sa za chvilocku postupne strati a je to celkom zaujmavy a prijemny pocit aspon pre mna

asd

no ja som ho vyskusala pred cca dvomi tyzdnami, mna to nebolelo a ani priatel nebol spinavy...fakt si precitaj starsie prispevky, mozno objavis nejaku chybu co sa tam stala hodne stastia :)