analny sex

janicka 4321

Dakujem za kazdy prispevok.Deti do nasich problemov nezatahujem,nic nevedia a otca maju radi nemozem im vyhnat otca ,obratilo by sa to proti mne.Mame 3 deti a ten najmensi 7 r.otca priam zboznuje.Je to velmi zlozita situacia.O nasich problemoch vlastne nevie nikto z rodiny,nikomu som sa s tym nezdoverila a ani nebudem,hanbim sa za to.

Kachita

Zrejme je to velmi silny manipulator, pokial ti hovori, ze nema silu ti plnit tvoje zelania, mne to vonia manipularstvom. Skor ako by sme mali moralizovat o nom, by sme mali pomoct Janicke, totiz jeho nezmenime, aj keby sme neviem ako ho castovali.

sakulitko

katika88- to mi je jasne ze nie:) ale predsalen sa podla mna to jeho domietave spravanie dako ozrkaluje i v kazdodennom zivote,nie?

sakuliatko

preco si to nechas? ako si mozes nechat tak ublizovat a nepostavit sa tomu? ta situacia v ktorej sa teraz nachadzas uz lepsia nebude pokial sama daco nepodniknes!podla mna by si ho mala opustit lebo on ta vobec nelubi a vobec mu na tebe nezalezi:( taky sebec si zasluzi byt sam !
mate deti? ako to vnimaju oni? mas u nich aspon utocisko?

janicka4321

Samko r.Dakujem,aj som sa zasmiala.To som mu aj ja viackrat povedala ,ze nech si tam skusi aj on daco vopchat aby vedel ako to je alebo ze mu to spravim ja,ale nikdy nechcel,sam sa toho boji a mna na to nuti.Myslim ze na chlapcov nieje,uz som sa ho aj na to pytala,velmi ho to rozculilo.On by sa do zadku nedal pichat,to viem urcite.Miluje rozkos,nie bolest,no druhemu tu rozkos nedopraje.

samko r.

Môžem aj ja niečo povedať? Tak kúp ten vibrátor a vraz ho do zadku jemu, nech vie ako to je!!! A daj mu na WC ten najdrsnejší papier. Nepekne s tebou zachádza. Sú vôbec takýto ľudia? Je to vôbec možné? Nie je náhodou na chlapcov?

janicka4321

Dakujem Vam vsetkym,ste zlaty.To vsetko co som tu pisala ,som uz viackrat prejednavala z manzelom,ale vzdy to skoncilo tym ze na mna nakrical a zacal hovorit o rozchode,ze si nerozumieme a nema zmysel dalej zit splu,lebo on iny nedokaze bit,ze to co od neho ziadam mi nemoze splnit,ze nema na to silu,[taka uboha vyhovorka]a ze si mam najst niekoho kto mi moje zelania splni[ako lahko si to predstavuje].Uz sa od neho aj bojim cokolvek ziadat,lebo by sme sa len pre to pohadali.Naposledy som mu povedala ze ked on pre mna nic nedokaze spravit,tak nech to neziada ani on odo mna.tak teraz je to tak ze sa ma uz tri tyzdne ani nedotkol a nic neziada,no nemam z toho dobry pocit,chyba mi,akoby tu ani nebol.Je to vsetko velmi tazke,viem ze ked sa aj o nieco pokusim,skonci to len v jeho prospech a ja zas ostanem odstrcena,ako vzdy,pohadame sa a bude este horsie ako je.Je to vsetko nespravodlive.

Kachita

A este nieco, Janicka,suhlasim s predoslym priospevkom, bohuzial, tvoj manzel je dost sebecky. Vyzaduje svoj sex a este aj podvadza a neda nic....tazko radit, mat ineho, vibrator ci kadeco....urcite sa tomu nebran, kazdy rok mas iba raz, nijaky sa neopakuje.Ale kazdopadne by som prestala byt pasivna, mozno zacala viac hcodit vonku alebo sa aspon tvarila a nedala sa nim manipulovat. Je to tazke. Bolo by fajn, keby tvoj manzel musel absolvovat lekarasku prehliadkua doktor by mu strkal prst do konecnika a vobec nie jemne. Mozno by si to uvedomil.