prosim poradte mi co mam urobit aby moj partner nebol odo mna spinavy pri analnom sexe...
analny sex
no to s tymi bakteriemi je fakt..vedia narobit riadnu sarapatu,a nedajboze ich zaniest do posvy...trochu znizena imunita a tie potvory sa tam zahniezdia a to len je potom vesela..to je boj na dlhe trate..zapali sa nielen posva ale mozu sa z toho zapalit aj bertoliniho zlazy (spodna cast vonkajsich pyskov)- a to uz nielen stipe,ci svrbi ale aj pekne boli!a zbavit sa tychto bakterii nie je jednoduche, zvycajne byva neustala recidiva...
Kachita,stym prstomsom to uz skusala viac krat,ale bezuspesne,branil sa tomu ako pes.Sebe ublizovat neda,boji sa pravdy zeby musel uznat,ake je to neprijemne a bolestive.Urcite tu pravdu ani nechce poznat,aby sa mohol tvarit,ze nevie co mi tym sposobuje.Ak nema bit sex podla jeho chutok,tak nepristupi na ziaden iny,ktorym by na oplatku mohol vyhoviet zas on mne,vraj mu to berie silu a nevladal by pracovat.Ja mu mozem vyhoviet kazdy den, no ani tak neciti potrebu aby v tej veci spravil daco aj on pre mna.Racej zacne rozpravat o tom ze som si mala vzat niekoho druheho,ktory by mi vyhovel.Vobec nechapem toto jeho spravanie
kachita - vies kolko je bakterii v anale? a bez kondomu, tak to je teda odvaha z jeho strany. to si akurat tak koleduje o nieco.
Mam napad,Janicka, skus urobit protiutok. Proste sa na neho kazdu noc vrhnut, ze ta vzrusuje jeho zadok a strkaj mu tam prst a poriadne hlboko a aj dva. Hadam ta pochopi potom, ze nie vzdy to je prijemne.
Dakujem Vam vsetkym,ste zlaty, ze sa snazite mi poradit.Dodavate mi energiu,ktoru velmi potrebujem.Kondom nepouziva.S tym doktorom,som to uz skusala,ale pomohlo to asi len na tyzden,hoci slubil,ze to uz naozaj nebude ziadat.Odvolava sa na to,zeho moj zadok velmi vzrusuje.Zas hlupa vyhovorka.
A naco pouzivat pri anale kondom?
a pouziva vobec kondom?
pozdravujem vas vsetkych.nemam slov na toto co sa tu pise!ty si co drzis doma za kokota?to ako mozes nechat so sebou toto robit?na margo tej rakoviny konecnika ,tak to je picovina.to je jedno,ale zaklad je ak ti to je neprijemne,tak si to nenechaj robit!jedine co asi na taketo spravanie pomoze je gumoliecba obuskom.drzim palce
V kazdom pripade janicka, musis si uhajit svoje potreby a stat za svojim postojom, s tym lekarom to nie je zly napad, urcite vsak nieco podnikni,lebo sa to len zhorsi...
janicka4321, kde zostala úcta k sebe samej. z takého pekla je najlepšie odísť. kamkoľvek, hoci aj do útulku. to nie je život, to je horšie ako očistec, čo vy žijete. ja žasnem, čo dokážu pretrpieť niektoré ženy kvôli mužovi, deťom, atď... na toho vášho mám len, s prepáčením jeden výraz: hajzel. sorry, ale iné naňho neviem povedať.