analny sex

ki-ka

este ma zaraza,ze si on dovoli povedat, ze nemoze za to,ze to tak priroda zariadila...na toto nemam slov - ved priroda to zariadila presne opacne - stvorila zenu pre muza a zena ma preto vaginu a nie anal! ked chce anal,nech to robi chlapovi. inak sa mi to cele nezda, mne to pride ako keby bol minimalne bi-sexual a potlacovat to v sebe roky,a ani teraz si to sam sebe nechce priznat ale riesi to takto - ved nie je normalne aby jeden zdravy muz nemal zaujem o zenu a o to - co zenu zenou robi! a tym duplom, ze reagoval tak prchko ako reagoval na to-ked si ho obvinila z homosexuality...(stare dobre prislovie: za pravdu sa kazdy bije...) ved nakoniec kolko takych pripadov uz tu bolo...neurekom...

tinula

Pridávam sa k Samkovi...:-)ohladom toho doktora, normálne ani nemusíš podla mna narafičit ale ak mas dobreho gyn./prakt. chod k nemu, ze mas problemy s konecnikom, bolestami, palenim atd.povedz mu o tom ze to musis robit koli muzovi, zdvover sa mu, a doktor ti sam povie, ze je to nezdrave, mozes rakovinu dostat a ze tvoj muz je sadista s posadnut.anal sexu co aj laik sexuolog vie, ze neni sex.psychycki v poriadku...a pekne to povedz muzovi, ze si bola u doktora(a nech ti da ja daky recept), daj mu potvrdenku aby ti veril a ze doktor ti to zakazal lebo si ochorela z toho..a pokial to tvoj muz neprezije..tak odide od Vas aj sam..a potom hoci to bude tazke nebudes mat co lutovat, uvidis neskor, aj deti to potom pochopia...Vieš Janička, vela vela zien akceptuje "v mene lasky" u muzov veci ktore normalne nie su a muzi presvedciaju zeny ze tie dane veci su normalne a prirodz. hoci to tak v skutocnosti nie je, a zeny si potom nahovoria ze ved maju pravdu a prisposobia sa..ale to takto nefuguje.drzim palce a hlavne NEBOJ SA!!!tvoj muz to citi, preto sa tak sprava a vybav to tak s tym doktorom. ved uz si vsetko vyskusala tak toto je to najmenej a mozno to zaberie.A ked nie, tak toto je potom technicky vzato sexualne zneuzivanie proti tvojej voli a pokial budes mat aj papier, posudok od lekara, prakt./gyn.s chorob.diagnozou konecnika koli nasil.anal.sexu a aj od psychologa, tak potom ho rovno mozes udat...neboj svedkov budes mat lekarov a aj nas tu vsetkych ked si tento pokec vytlacis. drzim palce.

samko r.

Tu je veľmi ťažko radiť. Deti ho zbožňujú, lebo nemajú o problémoch najmenšieho zdania. Keby si od neho odišla, zostala by si v očiach celej rodiny najhoršia Ty. Ale večne to nejde. Veď bez ukojenia sa môžeš aj zblázniť. Zvlášť, keď máš na sex chuť a nie si frigidná. V noci si on slastné v spánku mľaská a ty trpíš! To nie je v poriadku. Niečo na neho narafič. Povedz, že musíš ísť k lekárovi, lebo máš niečo s konečníkom. Potom neskôr povedz, že si u neho bola a on konštatoval, že je to zranenie z vonku a pýtal sa , či doma nepraktizujete análny sex, lebo to je nezdravé a je to psychická porucha. Keď chce análny sex, nech si nájde on chlapa na toto prevádzkovanie. Vymysli si, že častý sex do análu ženy je ťažká duševná porucha. Žena má na to iný otvor. Toto je podľa mňa sadomasochizmus. Veď z toho môžeš dostať rakovinu konečníka a čo bude ten netvor potom robiť? Skús sa deň pred tým najesť feferóniek, alebo čili papričiek, nech ho ten jeho "somár" poriadne štípe a doplaš ho, že sa ti niečo v konečníku asi niečo deje. Je to choré, tak ako on!!! Inak ti poradiť neviem, potom zostáva už len riadne po tej papuli mu naplieskať.

love doctor

ale vazne by ma zaujimalo co tym sleduje. som muz, ale tomuto spravaniu nerozumiem. hmm zvlastne, a to som si myslel ze len zenam nerozumiem, ale ako vidim ani muzom.

love doctor

no toto sa uz ani neda citat. clovece co je to za chlapa??? je vobec normalny? ja by bol mile rad kebyze sa o mna partnerka poobtierala. musim jej to navrhnut.

janicka4321

ki-ka,Dakujem za tvoje rady a zaujem.ono vzdy daco bolo ,ale vzdy sme vsetko napokon vyriesili,aj nevery som mu odpustila,no tento problem sa s nami taha stvrty rok a nema konca.Zacalo to ,ked mna prinutil k analnemu sexu stym,ze to chce len raz skusit a nikdy viac to nebude odomna ziadat.Z lasky k nemu som na to pristala,[velmi som ho lubila,on nieje zly ,len pri milovani je sebecky]velmi to bolelo a bolo neprijemne, ale drzala som az mu nepokazim pozitok,raz sa to predsa da vydrzat.Este raz slubil ze viac sa o to nebude pokusat ,no na dalsi den to ziadal znova a znova....az ostal tym ako posadnuty a tak je to po dnes.to vsetko by sadalo vydrzat,keby sa chcel aj inak milovat aby som aj ja s toho daco mala nie len bolest a oci topiace sa v slzach, ved takto to nemoze stale odomna ziadat.tiez mam svoje potreby, ale tie moje ho nezaujimaju.Chcem sa milovat,ale on,ak vieze nechcem anal odhodi mna.spravim mu oral,povie ze som uzasna,ze to viem perfektne a nic viac od zivota nepotrebuje,potom ho poziadam aby sme sa pomilovali,[aby som aj ja z toho daco mala]no on mna zas odhodi ze mu to berie silu a ze on za to nemoze ze to tak priroda zariadila.A tak je to stale,ale ked mi to pcha do zadku tam mu to silu neberie ,to aj 3xmoze.Niekedy mi sex tak strasne chyba ze nemozem ani zaspat a muz vedla si sladko spinka ako poleno,o moju susku nema vobec zaujem,aj keby som si ju zasila domojej smrti by na to neprisiel.som ochotna prejeho potrebu sprvvit cokolvek,no on premna nic,nechapem,neziadam vela.nedovoli mi ani aby som si na neho lahla[mam len 50 kg] a troska sa o neho poobtierala aj to by bolo lepsie ako nic,[ani to nechapem].

Kachita

Ja uplne rozumiem, ze sa nechces od neho odputat a nechat ho. Mas deti, su ti prednejsie a si si vedoma, ze sama by si ich neuzivila. Fajn. Postav si to na tom, nie si slaba zena ale silna. Ostan s nim, ale koncentruj sa na seba a na deti. Nie na neho.Janicka, ty na nom zrejme lipnes, jeho vykyvy a postoje sa ta osobne dotykaju a sposobuju u teba nervy. Vlasy padaju pre uzkost, co ti sposobuje. Proste sa musis od neho odviazat, nelipnut na nom tolko.Stale mysli na seba. Ked varis, var pre seba,aby to bolo zdrave pre teba a nie pre neho. Tes sa zo seba a nie preto, lebo to chce on. Skus sa od neho mentalne odputat, potom ta nebude tak ranit a mozno si ta zacne vazit. On tebou manipuluje, lebo si to nechas. Doslova. Ten sex je iba vyvrcholenim toho vsetkeho. Problem tkvie v inom a odraza sa vo vsetkom, len v tom sexe je velmi markantny. Psychologicka je dobra alternativa. Aspon nech ta natukne na spravnu vlnu, ako sa divat na svet a nenechat sa ranit. A sam ta bude ziadat o sex a navrhni mu, nech urobi najprv teba a potom ty jeho, ved keby to bolo naopak, co uz zena narobi s urobenym chlapom, no nie? Len hore hlavu pozdvihni, uvidis hviezdy.

ki-ka

neviem ake velke deti mas,ale ked budu vacsie - uvidia tie problemy medzi vami - uvidia,ci si ta muz vazi,alebo nie, ci ta ozaj lubi alebo nie - a uvidia KTO je TEN ZLY medzi VAMI - sama som bola take dieta - a tiez som to pochopila a neboj neobratili by sa proti tebe - skor naopak!dokonca mam kamaratku,ktora zazlieva doteraz svojej mame to - ze od otca neodysla a nechala ho aby ich psychycky nicil... a pokial niesi ty stastna - tvoje deti to budu citit.ale z toho co pises,tvoj muz to ma premakane vymyslene - bud bude po jeho,alebo ty si najdi niekoho-aby si ty bola ta zla..akoze ozaj on je chudak - a nie chlap. a pred tym taky nikdy nebol? ci viac-menej vzdy mal nejake takeho prejavy?

ki-ka

janicka, ani si nevies predstavit, ako mi je ta luto..ale mala by si nieco urobit - pre seba, napriklad skus psychologa- postavi Ta na nohy, doda trosku sily, podla mna Tvoj muz citi,ze si slabunka a,ze moze takto s Tebou manipulovat.On ta psychicky týra..podla toho co tu pises,je to urcite tak, ako dlho myslis,ze to este vydrzis?Skus toho psychologa,pomaha to,a nie je to vobec hanba..viem to,v kazdom meste existuju statne ambulancie,na nete to urcite zistis.zato nic nedas,a to bude prvy krocik k zlepseniu, lebo inak Ta znici-psychicky a podla mna aj opusti a potom sa s tym budes musiet popasovat,radsej nezatvaraj oci pred problemov,ale sama pre seba potichucky zacni problemy riesit..nehovorim aby si ho opustila, viem ze s detmi je to velmi tazke,ale ked budes ty silnejsia-bude vsetko lepsie,mozno si casom najdes aj "spriaznenu dusu" a uz Ti ten tyran,ktory len bude zdielat rovnake bydlisko ani chybat nebude...mozno,neskor...ale urcite zacni s tym nieco robit - URCITE!

janicka 4321

Nemozem ho opustit,ved nemam kam ist a ani deti by som sama s mojim platom neuzivila.Na pomoc od neho sa nemozem spoliehat a ani psychicky by som taku situaciu nezvladla,poznam sa,velakrat mavam z jeho spravania depku a potom mi hrozne padaju vlasi,cele chumace a tiez zacnem chodit kazdych 5minut na vecko curat,lebo mam hrozne tlaky a pritom mi to curanie ani nechce ist, tak sedim dakedy aj hodinu,je to velmi neprijemne az bolestive,aj si pri tom poplacem,nedokazem sa tomu ubranit,je to silnejsie ako ja.