prosim poradte mi co mam urobit aby moj partner nebol odo mna spinavy pri analnom sexe...
analny sex
Janicka, nie, zadok neboli. My mame dohodu, smie len dnu a von, nie sa hocako hybat do stran a santit sa, vsak to potom strasne boli. A vzhladom na to, zeide o citlive miesto, som zla, ked ma to zaboli, ale ked si das pod zadok vankus, potom ta penetracia je lahsia a neboli tolko. Urcite nestahuj zadok, naopak trochu tlac a uvolni sa. A ked ta boli zadok aj pri stolici, naozaj ta studena voda pomaha. Mam to odskusane. Zabudni na toaletak. Teda pokial si doma.
Ahojte.a specialne Janicka. po precitanie tvojho pribehu mi az do placu prislo a velmi luto, ze sa takto tvoj muz k tebe sprava...ja ani neviem co na to povedat, lebo moj muz nikdy po mne anal nechcel a tiez povedat ze"vykasli sa na neho" je to najlahsie ked ono to bude komplikovan...vsak mate rodinu, 19 rokov spoloc. zivota takze to musis tazko znasat, ale povedala si mu to vsetko ako nam tu ze ake je to sebecke a iba sluby a ze ti to ublizuje a proste bud razna a prisna, mozno je u teba zvyknuty na pasivny pristup aj inde ako v sexe..takze podla mna keby si sa riadne nasrala a "urobila poriadky", aby zistil ze nemoze s tebou zametat a nema si byt tebou prilis isty, lebo mas aj ty pravo na stast.sex. zivot a pokial ti ho aj on nebude davat...tak si zariadis zivot po svojom...skusila si mu toto vsetko na rovinu nasrato povedat?...ja len, ze poznam podobny pribeh a ked sa ta dotycna zena zmenila z pasivnej zienky co vzdy robi povoli na raznu zensku..tak chlap sa uvedomil...no neviem. kazdopadne drzim palce.
janicka - to co pises je hrozne, ja by som takeho muza uz nenavidela, a nenechala ho ani aby sa ma dotkol!!!a uz vobec nie mu robit po voli.vykasla by som sa na neho.este mu urcite aj poslusne varis,peries, proste fullservis.Takyto chlap si nezasluzi nic - a Ty si zasluzis lepsieho muza,co si ta bude vazit a bude sa s tebou MILOVAT, NIE si len sam sebe robit DOBRE...ja viem, ze sa mi to lahko hovori,a zivot je komplikovanejsi..ale myslis,ze Ti treba tekehoto "CHLAPA"....
janicka4321 - podla toho co rozpravas, tak ako muz sa za neho hanbim. a ak mu to vsetky svoje problemy rozpravas tak ako tu a on nic tak je uplne bezcitny a nevie si vazit co ma.
Katche sak keby mi ho nasli deti, tak sa od hanby prepadnem.je to smutne ,mam muza 19.r a mam si kupit vybrator.to by som ho mala raciej zacat podvadzat ako on mna,ale nedokazem to,nemam na to povahu,som slaboch.dva krat mnapodviedol a vzdy som mu odpustila a mozna to bolo viac krat,ale priznal sa len ku dvom,lebo ho k tomu okolnosti donutili to priznat.ale som si ista to to spravil viac krat.ked si na to spomeniem je mi zle.
Kachita este raz velmi pekne dakujem.tiez ta potom boli konecnik aj tyzden ?mna hej, je to bolestive a neprijemne pri stolici aj mi spuchne anal.otvor a problem pri utierani.do takeho zadku ked mi to potom chce znova tisnut by som vrazdila,je to niec priserne.
janicka- tvoj manzel je skutocne sebec:( inak sa to ani nazvat neda:( ak ti to naozaj chyba (a ani sa ti necudujem..) tak ho znasilni! proste priviaz o postel alebo ho pripi;) a znasilni! aj my zeny mame potreby a okrem toho je to jeho manzelska povinnost...
ak by ti to nevyslo kup si aspon vibrator...drzim palce!!!
Kachita dakujem Ti zatvoje rady.Aj to som mu navrhovala aby mna aspon pocas toho rukou drazdil,aby somaj ja prisla na svoje,ale on zaujal odmietavy postoj,ze to sa neda,je proste sebcky,mysli len nasvoju rozkos a na mna kasle.pre mojurozkos nespravy nic,nechapem to.spravim mu aj oral,povie ze som uzasna ze to viem perfektne,ale na oplatku pre mna on nespravi nic.Mozem ho aj tyzden upokojovat,oralom aj analom a viezu to robim kvoli nemu aby malco potrebuje ana oplatku cakam uz asi 4 r.Je mi ztoho do placu.niekedy ho uprosim a slubi ale ostane to len pri slube.ja som tiez clovek a tiez to potrebujem, ziadam tak vela?
Janicka 4321, vies, ono v tom zadku to je ine, jemu to je lepsie. Vies, mne hovori, ze ked sa velmi vzrusim, som velka a nema take potesenie a verim mu, lebo aj on sa vo mne straca a mne to chyba. Vies, mne sa anal velmi paci. Tvoj manzel ked zacne sexovat je asi totalne vedeny svojimi pocitmi,skoda. Ale skus sa to naucit vychutnavat. Osobne anal je fajn pre vela nervovych zakonceni, co tam su a teda zena, pokial sa uvolni, tak si to moze vychutnat. A ked to robi zo zadu, tak ti vlastne stimuluje aj vaginu cez vnutro a ked ti da ruku na klitoris, da sa dosiahnut uplne iny orgazmus. Fakt. Ale na anal nie vzdy mam chut.
Vies, naozaj, ked nemas problem s vyprazdnovanim alebo miernym krvacanim pri stolici, nemalo by ta to boliet pocas analu aj ked samotny vstup je vzdy bolestivy aj pre mna. Naozaj, ako si ho dnu zavadzas, tlac ten vzduch von, ono ked tlacis, sa ti to rozsiri. Ked netlacis, reflex ti stahuje ten svalovy okruh a to potom boli a hlavne ked tam mas nejake obnazene hemoroidy. Co je normalne. A hemoroidy ci mierne vystupene bolestive zilky si vyliecis naozaj iba studenou vodou. Ak nemas bidet, tak vo vani. Znie to hnusne, ale ziadne maste ani nic nepomohli tomu mojmu ako tato taktika...teda vopchat prostrednik dnu a studenou vodou to umyvat. Ja som na to tak naucena, ze ked sa iba utriem papierom,mam az zly a palivy pocit. Jedine, co by som ti poradila, je naucit sa tesit z analu. A aby to slo, treba asi sa poriadne uvolnit a mat ho dnu bez bolesti. Mozno aj kusok vina k tomu prida, ved skus. Budem ti drzat palceky. A ten moj to nechce vzdy, este analu mu konkuruje oral.
kachita a chce tvoj manzel dakedy aj normalny sex okrem analu lebo ten moj nie,aj slubi ak mu vyhoviem a potom slub nikdy nedodrzi je tym hrozne posadnuty ,bud tak alebo ziadno