prosim poradte mi co mam urobit aby moj partner nebol odo mna spinavy pri analnom sexe...
analny sex
ki-ka dakujem za tvoj prispevok aj za tvoje rady,pouvazujem nad vsetkym.Dakujem.
janicka ale tu uz nie je o com - tvoj muz je obycajny bastard! s druhou si v pohode s prepacenim zasuka a teba odstrkuje a len ta nici?! inak podla mna - on ta od seba aj naschval odhana a skor ci neskor odide...kolegyni sa stalo to iste..a to mali spolu tiez dve deti - mimochodom tie deti s nim uz nekomunikuju. na tvojom mieste by som sa postarala aby o tom vedela cela rodina!ved je to obycajny hajzel - nielenze ta podvadza ale este aj spravil decko druhej - to je uplne maximum, toto si nesmies nechat! posli ho prec- preco by sity mala odchadzat??? on nech vypadne, a rozved sa a daj ho na sud - nech ti prisudia poriadne vyzivne a on nech zhnije kde chce! urob to teraz - kym mas este zivot predsebou, cim budes starsia - tym sa ti to bude tazsie riesit, musis nieco urobit..naozaj - chod k tomu psychologovi - vsetko mu porozpravaj on ti poradi co je najlepsie urobit - psychologovia vedia - ako treba reagovat v urcitych pripadoch - aby ten druhy reagoval tak ako ty chces. a ak sa toto tvoje deti raz dozvedia - a to sa dozvedia - budu ho nenavidiet, mimochodom tvoj muzi si systematicky nici svoj zivot takymto sposobom - ale kto chce kam - pomozme mu tam! tu uz nie je co riesit. Inak moj dedko tiez babku podviedok a mal decko s inou zenou - a sice zostali spolu ale strasne sa az do dedkovej smrti hadali a nikdy to uz dobre nebolo...babka bola cely zivot nestastna a lutovala,ze sa nerozviedla. tvoj muz tymi svojimi recami sa snazi teba naschval odohnat - pravdepodobne chce byt s tou druhou...ja viem,ze sa to asi tazko priznava - ale takto to vyzera, nezavidim Ti - ale tvoj zivot mas v rukach stale len ty a ako budes dalej konat, tak sa ti bude neskor zit...
Teraz to vsetko vyzera ze mi ide leno sex, ale nieje to tak.To vsetko som bola ochotna tolerovat,[;ok ked ta to vycerpava ja to beriem sex nieje vsetko,hlavne je aby sme sa mali radi a mali jeden druheho;]ale len dovtedy kym mi koncom minuleho roka neoznamil, ze spravil dajakej asi 22 rocnej zene decko.uznajte ze to bol pre mna sok.mne tvrdi ako mu to berie silu ako ho to vycerpava a.t.d.......,a druhej dopraje to co mne odopiera.Doma roby zo seba svetca,a vo svete si uziva, ja krava som mu tie jeho blaboly ako ho to unavuje uverila.Aj toto zverstvo som mu odpustila,[co vobec ani necakal]z lasky k nemu a zo strachu ze ostanem sama s detmi,asi by som to psychicky nezvladla,velmi sa toho vsetkeho bojim.Neviem co este pride az sa jej to decko narodi,raciej na to ani nemyslim.Povedala som mu,ze po tomto co vykonal a ja som ho prijala dalej,nema pravo sa takto odmietavo ku mne spravat.On na to povedal,ze asi niesom ani ja taka cistucka ako sa tvarim,lebo inak by som mu to neodpustila.Zena ked lubi dokaze vela odpustit.Kedysi som si myslela ze take daco by som muzovi nikdy neodpustila a teraz vidim ze to tak nieje.Sme spolu 19 rokov a neviem si predstavit zrazu ostat sama nasetko.
ki-ka,ved hej,tak som to myslela,ze sa tak sprava cez den aj pred detmi.ked nebudem mesiac nic ziadat a jemu spravim povoli,tak bude ok,milujuci manzel.moj vek nieco po tridsiatke,no je to dost.
najdi si milenca,ktory ti splni tvoje potreby a tuzby-tvoj manzel je neskutocny:(....obdivujem ta ze to uz 4 roky takto trpis a tolerujes mu to.Mozem sa spytat kolko mas rokov janicka?
no dobre, to je vsetko iba ohladom sexu, ale normalne cinnosti..cez den, ako sa chova?
Dakujem za Vase rady.Ki-ka,tak toby si sa divila ako dlho to vydrzi.Trvalo to uz aj rok ci dva co medzi nami vobec k nicomu nedoslo.Je fesak,coho si je aj vedomy,takze nema problem najst si zenu,hoci aj na na jednu noc.Nebolo by to u neho nic nove.Co sa tyka ako sa ku mne sprava.No ked mu spravim povoli je vie bit dobry,aj vystiska aj vybozkava,povie ze mna lubi a ziadnu inu nechce a ze mna velmi potrebuje,proste idealny manzel,ale len dovtedy pokial ja nic neziadam,pokial sa ja nechcem milovat tak ako to ja citim a potrebujem dakedy mam pocit ze sa asi zblaznim z tuzby milovat sa s nim.Surovo mna odmietne,zacne sa rozculovat a nadavat......,je to ponizujuce.Velakrat som aj prosila ale nic.Raz sa mi podariloprinutit ho nasilu a potom sa somnou 2 dni nerozpraval,lebo jeho z toho bolela hlava a citil sa slaby a unaveny,proste bol neprijemny,tvaril sa akoby som mu ublizila.Odvtedy ho do toho nenutim.
je hrozne si len citat co tu pises Janicka 4321, ja tomu nechapem a je mi s toho zle. Studujem psychologiu ale toto som nezazila. Je tazke takto posudzovat ked nevieme viac, ale mala by si vyhladat psychologa a porozpravat sa o svojom probleme. U nas sa vela ludi boji alebo hanby, ale je to dobre ked sa mozes niekomu vyrozpravat ktory ta bude aj pocuvat a odborne ti poradi co mas robit. Viem je to tazke, ale konecne zacni mysliet na seba a rob aj pre to nieco a nie len plakat a nechavat sa utesovat. Nikto ti nepomoze len ty sama si musis uvedomit veci ake su a mysliet na strategiu vztahu, ale tento k nicomu nevedie. Vzopri sa sama sebe a bojuj o seba, nie len kvoli sebe ale kvoli tym detom, ktore za to nemozu a nemysli si ze nic nevedia, lebo deti si vela veci uvedomuju a ich spravanie deformujes tym svojim resp. Vasim. Ak ti na sebe nezalezi tak aspon na tie deti mysli. A ze je milujuci otec? Neviem ako to je v skutocnosti, ale raz si vsimnu ze mate problemi a moze ich to poznacit. Ked je tebe jedno ze trpis a znasas svojho manzela a to jeho chore spavanie, ale mysli na DETI ako budu trpiet cely zivot a ver ze ich to poznaci. Zelam ti vela stastia a drzim palce pri rozhodovani.
Podla mna on je v poriadku az prilis, akurat je velky manipulator, suhlasim, povedz mu, ze nech da on tebe a potom ty jemu, jedna k jednej, doslova ako delenie cukrikov, jeden tebe, jeden mne....
skus ho nechat uplne bez sexu - a dlho, a ked bude prosit, tak najprv nech urobi teba a potom sa mozte dalej o niecom bavit..musis mat pevny postoj, uvidime ako dlho to vydrzi..ci myslis, ze by ta potom zacal podvadzat? a myslis, ze nejake cudzie zeny si kludne nechaju robit analny sex bez toho - aby ich musel aj uspokojit? tak tomuto teda ja neverim - a podla mna druhu taku nenajde..iba ak chlapa ... sam je v pasci, tak z toho skus vytazit pre seba..ale i tak vsetky tie jeho reci a argumenty su uuuplne mimo, je to divne, urcite nie je v poriadku - bud ma problemy sam zo sebou, alebo mi to uz aj pride tak, ze vyslovene teba odhana aby si odysla alebo co... akurat ma zaujima, ako sa chova v beznych dnoch pred detmi k tebe a tak? je laskyplny? pohladi ta, postiska sita atak? lebo ak nie a v tomto deti vyrastaju, je mozne,ze ak neuvidia, ze sa rodicia zvyknu aj postiskat a prejavit si city - mozu byt potom aj ony neskor chladny..ak rozumies co myslim..