Úzkosť a depresia - vyliečenie a prekonanie samého seba

Príspevok v téme: Úzkosť a depresia - vyliečenie a prekonanie samého seba
blond86

Túto tému som založila preto, lebo som sama v minulosti trpela úzkosťami a depresiami a hľadala som radu aj v diskusiách na tomto fóre. Chcem len dodať silu všetkým ľuďom, ktorí trpia týmito chorobami a povedať im, že si musia veriť a dá sa z toho dostať. Navštevovala som aj psychiatričku a brala lieky, som už viac ako rok bez liekov a iných utišujúcich prostriedkov. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré a mne táto choroba dala dosť veľa. Uvedomila som si, že šťastie je v maličkostiach a človek si je jeho strojcom sám. Za ten rok som skončila úspešne školu a našla som si prácu, kde je komunikácia s ľuďmi základom a vrtochy úzkosti tam nemajú šancu. Všetkým vám držím palce a ak sa niekto z toho pekla tiež dostal, pridajte svoj príbeh a povzbuďme spolu tých, ktorí s týmito hnusobami ešte bojujú.

depresia

prosim vás pekne porate mi ako sa mám zbavit úzkosti depresie,už na to trpím od ferbuára tohoto roku.niekedy mám strach zo smrti neviem íst medzi ludí lebo sa cítim tam zle krúti sa mi hlava závrate,slabost bolest celého tela,neviem sa od reagovat.porate chcem sa zbavit s toho :(

myzu

Prosím Vás zúfalo potrebujem pomôcť lebo sám si už neviem rady...moja priateľka ako keby mávala už dlhšiu dobu depresie a pocity úzkosti a podľa toho čo som si prečítal vyššie má aj take príznaky.Prakticky vsetky príznaky depresie a úzkosti(dokonca úzkosť sama priznala) aj skutocne máva.Jej mama-sestrička na psychiatrii, jej ale neodporúča návštevu psychológa...vraj jej to môže uškodiť...ja sa do toho nevyznám tak potrebujem súrne radu čo mám robiť aby ju to prešlo...fakt ju milujem a záleží mi na nej najviac na svete.Čo mám robiť?Poraďte prosím Vás...Ďakujem

myzu

Prosím Vás zúfalo potrebujem pomôcť lebo sám si už neviem rady...moja priateľka ako keby mávala už dlhšiu dobu depresie a pocity úzkosti a podľa toho čo som si prečítal vyššie má aj take príznaky.Prakticky vsetky príznaky depresie a úzkosti(dokonca úzkosť sama priznala) aj skutocne máva.Jej mama-sestrička na psychiatrii, jej ale neodporúča návštevu psychológa...vraj jej to môže uškodiť...ja sa do toho nevyznám tak potrebujem súrne radu čo mám robiť aby ju to prešlo...fakt ju milujem a záleží mi na nej najviac na svete.Čo mám robiť?Poraďte prosím Vás...Ďakujem

rena23

Janulka, pozri na temu Depresia a panicka porucha - tam je vela ludi s podobnymi problemami, a aj tipy, ako sa z toho dostat.

Janulka86

Prosim poradte mi ako sa mam dostat z uzkosti? ja chodim k psychiatrovi uz vyse pol roka beriem lieky ale stale mi horsie, uz ani nechodim von lebo akonahle vyjdem je mi zle, na odpadnutie, na zomretie... uz nvladzem... snazim sa bojovat ale moje telo ma akoby ovlada... poradte mi prosim co mam robit? ako to prekonat??

viviennn

Bambulka posli aj ty svoj mail prosim lebo ten ktory sa mi ukazal ked som klikla na tvoj nick je asi zly mail sa mi totiz vratil naspat...