Schwarzkopf - perfect mousse

Escarlet

Sestre som hľadala nejakú farbu, chcela by pekne hnedú s medeným odleskom, len už má vyrastené tak neviem, či by bolo vhodné použiť penovú farbu, teraz má tmavý blond odrasty a taký hnedo-medený ostatok vlasov. 607 Bronzovohnedý vyzerá dobre, len neviem, aby jej to zafarbilo rovnomerne :)

Escarlet

Lady Victory: Ja to mám presne naopak ako ty - modré oči a blonďavé vlasy :) Väčšinou je to tak, že chceme to, čo nemáme, aspoň na jeden deň by som chcela vyskúšať mať tmavé vlasy+hnedé oči :D

Lady Victory

Miici:

Ja som mala tu 465 čokoládovo hnedá....a ako som už písala chytila mi tmavšie asi ako keď si predstavíš "horkú čokoládu" :)) ale pred tým som používala odtiene typu:mahagónová takže ta bola tiež tmavšia tak preto...ty keď máš bledšiu farbu tak by ti to malo chytiť ako na krabičke ale ja mam s palletkami takú skúsenosť že vždy mi chytila tmavšie tak ti na 100% neviem povedať...alebo skús tu svetlejšiu..a tu orieškovu čo si mala a vybledla tak to bola táto poerfect mousse?či iná???

Miici

Chcela by som sa pýtat , že či niekto mal už s tejto farby čokoládovo hnedu a a ako to chytilo .. naaku ci n atmavu alebo na taku svetlejsiu farbu ..lebo s predchadzujej skusesosti som si kupila orieskovu a ta strasne vybledla .. dakujem :) Ešte kotá podla vas by bolo vhodnejsia orieškova alebo čokoládovohnedá ?? ddakujem :)

Jajka11892

Ahojte kočky. No už som tu dosť dávno nebola lebo kopec povinností v škole, riešime miestnosť na stužkovú už sa hádame ako kone... Aj mne sa tá farba už dosť vyumývala ale som spokojná.

Lady Victory

Escarlet-nie je ako na krabičke je tmavšia asi ako horká čokoláda,doslova :) teraz trošinku pustila ale nie je to...totiž aj podklad bol tmavší to preto.ale mne sa to takto páči asi najviac na mne(aj okoliu)..a dakujem ale mne sa viac páčia zelené oči!(alebo modré) mamina je modrooká blondína =D

a ty máš ake??? :)))

Escarlet

Lady Victory: Tá farba, čo si použila vyzerá na krabičke veľmi pekne, teraz po 2 týždňoch vyzerá tak isto, však? Ja mám takú skúsenosť, že väčšinou až po niekoľkých vymytiach vyzerajú farby ako by mali byť :) Mne sa veľmi páčia tmavé vlasy, skôr ako blond odtiene pozerám na tmavšie, len škoda, že mi to nepristane :) V dobrom ti závidím aj farbu očí :)

Lady Victory

Escarlet:

no po 2 tyždnoch to mám už o niečo svetlejšie takže je to v pohode ...ale ta tmavšia sa mi zapáčila (oči mám tiež hnede)takže aj nabudúce si ju dám =D

Escarlet

Lady Victory: To máš teraz krásnu farbu podľa toho, čo si písala. Ak by si to chcela svetlejšie, možno by si nabudúce mohla skúsiť svetlejší odtieň, pretože to aj tak chytí tmavšie ako to býva väčšinou. Možno by si mohla skúsiť 668 Oriešok :)
Jajka11892: Ja som si chcela dať presne tú, čo si si dala ty, ale chcela by som zostať blond, tak by som chcela radšej vyskúšať svetlejšiu, len neviem, ako by mi to chytilo, lebo mám zosvetlené vlasy, mám takú zlatú blond, nie veľmi odfarbenú, páči sa mi odtieň 1000. Ešte porozmýšľam poriadne :)