Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schwarzkopf - perfect mousse

Lady Victory

salia:vymýva?no na mne sa drží ako kliešť..tak ale ja mám tmavohnedú...ale scwarzkopf sa mi nikdy nejako nevymívala tak neviem...a posobila ako mala?

Escarlet:hej :) tak ale s tymi farbami je to u každého inak,možno boli viacej citlive na alergiu alebo čo ja viem...len ma to zaujalo ked tam bolo viacej negativných reakcíí..

salia

takze moje skusenosti s touto farbou: chyta viac na tmavo ako by mala a rychlo -velmi rychlo- sa vymyva. vyhodené prachy. jedine pozitivum vidim v praktickej aplikacii.

Escarlet

Lady Victory: ty si na omlazeni Lady Vicky? Ja tam mam podobnu prezyvku ako na tomto fore :) Jeejda, neskoro som si to precitala, sestre som uz farbila Syossom Tmavy zlaty blond-a chytilo jej to podobne ako chcela, len dufam, ze jej neposkodilo vlasy az tak

xyxyz

citam tu same chvaly o tejto farbe..nechce sa mi tu studovat celu diskusiu o tejto farbe tak sa pytam: vymyva sa vam tato farba?ja pouzivam taku plavu farbu, tmavo plavu a vsetky sa mi vzdy vymyju, uz som zufala, dokonca aj od kadernicky, ostane mi na hlave akurat peroxid, ale ta farba sa mi dost vymyje, po mesiaci od farbenia mam ovela svetlejsie vlasy ako ked si ich nafarbim

co hovorite teda na tuto?oplati sa mi vyskusat?

Lady Victory

pozri si :

omlazení.cz

A do vyhladávača daj"Barvy na vlasy Syoss" a hned ti prve klikni-to je diskusia po skusenostiach,stojí za prečitanie :)

Lady Victory

Escarlet-neskúšala a určite nebudem,niekde na diskusii som čítala že sú nekvalitne,a že dotyčnej poškodili vlasy...

lenka_P-neviem ale všeobecne farby odschwarzkopf skorej stmavia ako zosvetlia,zo skúsenosti viem,tak radšej chod kaderničke nech to zosvetlenie spravi ona a potom budeš pokračovať vo farbení,ja by som to neriskovala :)

lenka_P

baby prosim vas neviete ci tie odtiene troska zosvetluju?? :D lebo na krabicke je znazornene ze ano..a tak to bolo aj pri inych farbach a chytilo to tmavsie :(

Escarlet

Práve toho sa obávam :) Ešte som pozerala farby od Syoss, síce to už nepatrí asi do tejto témy, ale skúšala si už farbu od nich?