Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
No ako som bola z farby nadsena , tak je vsetko prec, farba sa mi neskutocne vymyla po par umytiach..musela som znovu vlasy nafarbit ale uz inou farbou, nechcela som aby sa mi to vymylo znovu, ktovie preco to slo tak rychlo dole,mozne ze je to penovee
Dnes som skusila tuto farbu aj ja, odtien oriesok. Je pravda, ako ste tu uz pisali, velmi pohodlne nanasanie. Mam dlhe vlasy a aj tak mi este zostalo, takze aj dostatocne mnozstvo v baleni. Vlasy boli po farbeni hladke aj pred pouzitim zaverecnej kury. A odtien - krasny. Hoci mam svoje vlasy tmavsie hnede a na vlasoch uz som mala inu vyrastajucu farbu, vysledok je bez farebnych skokov. A aj ked mi vlasy farba zosvetlila, tak bez oranzovych odtienov. Som nadsena :)
Dlhé roky som nosila blond melír ale už tak hustý že som bola skoro blond,môj problém bol v tom že mi hrozne rýchlo rastú vlasy a musela som ho dávať dorábať minimálne raz za dva mesiace.Svoje vlasy mám tmavšie hnedé,takže to nevyzeralo dobre také vyrastené.Včera som si kúpila túto farbu 2 ks keďže mám dlhé vlasy č.400.Ostala som prekvapená súper sa nanášala,nestekala,rovnako mi chytila na blond farbu aj na moje tmavé vlasy.Je to trochu nezvyk z blond na tmavo hnedú /skoro čiernu/,ale chce to čas.Mám pocit že by mi bolo stačilo jedno balenie čo pri klasických farbách nestačí
luci.01 - fuuha no tak to si neviem ani predstavit ako ti to chytilo. ale je to pekná farba ja som bola len najprv v šoku pretože som bola blondína a zrazu svetlo hnedá farba. :D ale teraz som uz spokojná.
Po precitani vasich reakcii som aj ja skusila tuto farbu..odtien 600..bola som milo prekvapena ze sa tak dobre nanasala a nestekala co pri ostatnych bolo bezne...odtien chytil presne tak ako na skatulke,co ma milo prekvapilo, kedze som mala podklad do cervena.konecne vlasy nesmrdeli tak ako po farbeni inymi farbami..musim vsak doda ze hlava ma trosku svrbela,ale to mna z kazdej farby..
nie
Ahojte chcem sa spýtať či je šampón na 34(či na koľko to je) umytí taký škodlivý ako farba?!
tmavé farby chytajú pekne.. ale blond 905 namiesto blond úplne hnedá :(
kedy14 akej farby si mala vlasy pred zafarbenim?
ahojte...
pouzila som ju asi pred 3 tyzdnami - tu tvamocerveno-hnedu... je super, odtien krasny... umyvam si vlasy kazdy druhy den, farba drzi, vlasy sa mi krasne lesknu... mam jemne polodlhe vlasy... z tej zarobenej pumpicky som minula asi polovicu, je tej farby kopa...ani huste dlhsie vlasy nebudu potrebovat dve farby podla mna...
som ohromne spokojna!!