Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
ja som doteraz používala Brillance Luminance extremna fialova. To bola krásna farba a všetci sa ma pýtali akú mám farbu,lenže ju už nikde neviem zohnat... Tuto farbu som zbadala v DMke tak som si povedala že vyskušam niečo nové :) Na mojich vlasoch je tá červená taká výraznejšia ako na škatulke...možno to bude tým že mám bledučko hnedé vlasy. Ale nelutujem ze som si ju dala tak do toho! :)
žiadna farba nechytí tak , ako je na obrázku , takže zajtra bežím do dm-ka :))
matussska : a vlasky su po farbe ake ? zjemnili sa ? lesknu sa ? :)
matussska:takže je OK :)) tak to si ju určite aj ja kupim,ja použivam zvačša palletku(tu fialovu kolekciu)a bola spokojna...a na toto penove nanášanie sa teším.a to že maš tmavší odtien ako na škatulke-asi si mala tmavši podklad..(alebo to si isla z bledšej na tmavšu?)
ja poživam odtien zvyčajne mahagonovy tak dufam že nejaky taky najdem aj v tejto kolekcii.
tak uz mam vlasky nafarbene :) Aplikovať penu do vlasov bolo oveľa lahšie ako farbenie normalnou farbou. Zvládol to aj môj priateľ ktorý farbil vlasy prvy krat :) Výsledná farba je trosku výraznejšia ako je nakreslene na skatulke (odtien 388 tmavá červenohnedá) ale mne sa to páči :)
matussska:tak ako???sme nedočkavé!!! :)))
cakame :)
ja som si dneska túto farbu kúpila a zajtra si idem farbiť vlasy. Potom dám vedieť ako to dopadlo :D
asi sa sprepáčením naseriem a kupím a vyskúšam :)
toto aj mňa zaujalo že je penová :)
myslím že ta farba je trvácna , len je rozdiel od ostatných farieb , že je penová . aj mňa by zaujímalo či je dobrá , neverím že ju nikto neskúšal :)