Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
Ahojte baby.Skusala niektora z vas odtein 400-tmavohnedy? Ako vam to chytilo? Ja mam prirodzene hnede nefarbene vlasy a chcela by som take pekne tmavohnede ale nie zase uhlovo cierne(aj ked sa mi take pacia):)A aka bola kvalita vlasov po farbeni? Neboli matne?
Na zaklade samych pozitivnych ohlasov na fore som si kupila odtien cokoladova hneda,no a vobec ale vobec nie som nadsena.Ani nie tak z odtienu,ako zo samotnej farby.Neskutocne rychlo sa vymyva,uteraky aj postelne pradlo mam flakate od farby ked idem spat este s vlhkymi vlasmi napriek tomu,ze vlasy som si farbila davnejsie.Nanasanie ujde,to hej,ale ze by aj to bol daky zazrak,vobec.Takze sa vraciam ku Loreal Casting creme gloss,ktoru pouzivam dlhodobo,napriek tomu ze ma stupen 2(oproti perfect mousse,ktory ma az trojku),ovela pomalsie sa vymyva a vlasy mam po nej lesklejsie a zdravsie.a uteraky ciste :D
Ahojte, mna by velmi zaujimalo ako vam chytila farba odtienu 800 (stredne plavy)? najskor sa mi zdala dost do blond (na obrazku) ale ako tu vsetky pisete ze chyta vseobecne tato farba tmavsie ... ja by som to chcela mat take svetlo zlato hnede :)
Pred necelou hodinou som si zafarbila vlasy s 600-tkou (svetlohnedá). Vlasy mám o niečo tmavšie (ako napríklad stredne hnedá na obrázku), ale nevadí mi to, lebo som opálená. Nanášanie bolo veľmi jednoduché, balzam je výborný odporúčam dlhšie nechať na vlasoch o 2 minúty. Podľa mňa tmavšia je viac sexi. Lesk vlasou je krásny (zlatohnedý), vôbec ich nemám zničené sú krásne hebké. Super, odporúčam :)
tak ja ju pojem pre istotu vymentit... a vymyva sa velmi ta farba ?
skus si dat tu 700..moja mama si ju minule dala a ma ju taku stredne hnedu..lebo ona ma uz sedive vlasy..a to ani nemala tych plnych 30 min..
alebo tu 600
stredne hnedu som si davala minuly tyzden. je to dost tmave, az do cierna. ale mne to vyhovuje. farba je super a je jej vela, takze staci aj na velmi dlhe vlasy a fajn drzi.
ahojte mate niekto skusenost s farbou perfect mousse, presnejsie odtien 500 stredne hneda ? uz ju mam kupenu ale bojim sa vyskusat, nechytilo vam to velmi na tmavo? dakujem
ahojte mate niekto skusenost s farbou perfect mousse, presnejsie odtien 500 stredne hneda ? uz ju mam kupenu ale bojim sa vyskusat, nechytilo vam to velmi na tmavo? dakujem
už mám zafarbené vlasy a zaťial som spokojná :) aplikacia bola naozaj ľahká aj farba vonala pekne a dokonca aj farba vlasov je velmi pekna :) asi trochu tmavsia ako na obrazku, ale mne sa paci..jediným negatívom bude keď sa mi farba vymyje...ale to váM až potom napíšem...ŠŤASTNÉ A VESELÉ :)