dobrý deň , chcela by som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti zo stratou krvácania pri menštruácia , čítala som , že menštruácia može fungovať aj bez krvácania... a vy ste vitarianiánka, bolo písané , že pri surovej alebo rastlinnej strave sa stráca , je to pravda? pretože ja mám dosť silnú menštruáciu a dosť ma to obťažuje ďakujem za odpoveď
téma pre Warermelon
marian, nenapisal si ze ta hadanie o vyzive uz nebavi, tak sa nezapajaj do tem, kde nams co povedat;) strapnujes sa
BJ - Hlupost je volba, suhlas!
BJ- co tu ty pleties nejake ,,hlboke citenie"?? Ty si tiez chora??
Jasne, telo je tak blbe, ze vsetky jedy pri detoxe pcha do dietata... nastastie, opak je pravdou.
Watermelon, dufam, ze vies co robis, pretoze je pravda, ze par mesiacov po prechode na vitariansku stravu moze byt telo este dost rozhadzane, ved niektorym vitarianom to trva aj roky, kym si ich telo plne navykne na surovu stravu. Ale, prijde mi dost arogantne, ked ta tu niekto napada, pretoze nepozna ta, nevie, ake hlboke citenie svojho tela mas... rovno predpoklada, ze si neschopny hlupak, co bez nejakych oficialnych navodov nic nevie. Pripada mi to, ze taky clovek je tym hlupakom sam. Ale... zbytocne sa s tym nerozrusovat a nechat ich tak. I hlupost je volba.
Ja by som nevidela problem ani tak vo vitarianstve pocas tehotenstva, ako v tom, ze otehotniet po mesiaci vitarianskej stravy je riskantne, pretoze vtedy este prebieha silna detoxikacia, co moze ublizit dietatu. Odporuca sa otehotniet najskor 2 roky po prechode na vitariansky alebo vegetariansky sposob stravovania.
Ja by som nevidela problem ani tak vo vitarianstve pocas tehotenstva, ako v tom, ze otehotniet po mesiaci vitarianskej stravy je riskantne, pretoze vtedy este prebieha silna detoxikacia, co moze ublizit dietatu. Odporuca sa otehotniet najskor 2 roky po prechode na vitariansky alebo vegetariansky sposob stravovania.
ja som toho nazoru ze treba jest z kazdeho trochu. aky ma nazor watermelon - to je uz na nu. aj tak s tym nic nespravis. a uz vobec nie tym ze sa s nou budes hadat. ja sa napriklad mozem domnievat ze moj nazor je ten najspravnejsi ale nemusim mat pravdu a pokial nieco neviem stopercentne, nemam argumenty a nemam ani ako presviedcat. co sa tyka nazorov o vyzive, tak su vsetko len dohady,aj odbornici si odporuju.
ele ;) Nazdravie a pripajam sa :)
enjoy, o.k. presvedcil si ma, idem si dat radsej za poharik rose ;)
Jajka, a kto tvrdi ze tehotna zena musi jest nevyhnutne maso? Jednoducho ovocie ma tak malo kalorii a zivin, ze nepostaci na to aby dieta sa vyvijalo tak, ako za normalnych okolnosti, ked je strava pestra aj kaloricky bohata. Tehotne zeny v chudobnych krajinach jedia jednoduche jedla, pohankovu, fazulovu kasu, mnozstvo zeleniny, atd..