dobrý deň , chcela by som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti zo stratou krvácania pri menštruácia , čítala som , že menštruácia može fungovať aj bez krvácania... a vy ste vitarianiánka, bolo písané , že pri surovej alebo rastlinnej strave sa stráca , je to pravda? pretože ja mám dosť silnú menštruáciu a dosť ma to obťažuje ďakujem za odpoveď
téma pre Warermelon
ele:) Ty si dnes strasne napajedena ;)
Co sa deje?
Ved svet nezmenime a ani hlupy nazor ;)
Zacni si uzivat vlastny a spravny nazor na svet a kasli na alternativcov a divnych ludi ;)
Aj mna to vsetko strasne sralo pred nedavnom,ale povedal som si.......nema to zmysel.Je to rovnaky ,,boj"ako o zivot bez nasilia.
no dobre, nemusi byt zrovna deti v najchudobnejsich miestach, bol to len priklad, ale vsade na svete v tych menej "civilizovanych" krajinach - tam sa rodia len chori a blbi? ten priklad znel mozno extremne ale je to tak , aj v chudobnejsich krajinach sa rodia zdrave deti, jedia co maju a maso casto tiez nevidia
je rozdiel jest iba ovocie a byt bylinozravec..
ja sa nestaram o tvoje dieta, ako si dospela k tomuto poznaniu? Deti v Afrike a cigancata, no dakujem pekne..
jajka001_
Konecne spravny nazor..
Tu sa chovame ako blazni a sledujeme neviem aku blbost ohladom spravneho zdravia a pritom nik sa nezamyslel nad tym,ze zijeme vdaka ludom co nikdy nepoznali nejaky,,zakon"ako a co jest.Jedli vsetko co mali na dosah a sme tu.
A tvarime sa,ze dokazeme zlepsit nieco co tu trva tisice rokov.....
baby nehadajte sa, aj decka v afrike sa rodia zdrave, aj cigancata, a ked je jej lekar spokojny s vysledkami tak co. od prirody sme skor bylinozravci ako masozravci. radsej zelenina a ovocie ako nezdrave jedla a chemikalie - doplnky vyzivy v ktorych ani nevies co je.
ty sa hlavne staraj o to svoje ele. a dakujem ze mi tu uz nejdes nic vypisovat.som nevedela ze si telepatka a na dialku vies zistit kolko zivin mame, vau zasnem.
tvoje dieta nema dostatok zivin na rast a vyvoj mozgu, si v 4.mes, urcite ani brucho este nemas, v 7. mesiaci zacne dieta enormne rast na vahe, jeho mozog sa zacne zvacsovat, resp. chcel by sa zvacsovat, ale nebude mat na to podmienky. Mas pravdu, nema zmysel ti tu nieco vypisovat, z nas dvoch nie ja som ta obmedzena..
enjoy, je to tvoj nazor, mas nan pravo, a co teraz?
watermelon......ele ma ale pravdu.Aj podla mna sa chovas chorobne k zdraviu a pritom ublizujes nie len sebe.....