dobrý deň , chcela by som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti zo stratou krvácania pri menštruácia , čítala som , že menštruácia može fungovať aj bez krvácania... a vy ste vitarianiánka, bolo písané , že pri surovej alebo rastlinnej strave sa stráca , je to pravda? pretože ja mám dosť silnú menštruáciu a dosť ma to obťažuje ďakujem za odpoveď
téma pre Warermelon
alchamilka aha našla som 400tabliet za 8€, vraj bio, neviem... vieš čo na teraz som to zabalila lebo sa to vážne nedá, zatiaľ nezvládam ani ten nátlak z rodiny (starká za mnou furt behá ako to že nejem, že musím jesť, že ona mi ide urobiť, atď. atď, tak to radšej zjem ako by som ju mala počúvať... =/ a mama tak isto...) Ako som povedala, začnem na jar-leto keď bude toho ovocia podstatne viac =)
watermelon> vitariáni pijavajú čaje lebo ich mám skutočne veľa hlavne zelený tak či by nevadilo a ešte niečo ľanové semiečka atď sú vhodné pri vitariánstve len som veľa sušeného ovica nakúpila a nie je tam písané myslím že je surové :( asi to vadí , že? xyzz> uff o tom neviem na tom mohom produkte nič nie je tak´é , ale ked je to prírodná produkt tak v pohode ale nič netreba prehánať. Proste ako sa budeš cítiť no táto spirrulina je v špelializovaných obchodíkoch ale cena je okolo 11-12€ (niekde viac nezaručujem) podľa výrobcu ale ja som ju kúpila za 12€ a je tam 90tabliet tak celkom slušne.. no čo a ako pokračuješ v tom stravovaní? :) inak ani ja nie som na varenie uf... a ako hovorí watermelon veď to bez tých "dochucovatiel" je o ničom rozmaznávame iba chuťové bunky ale inak nula bodov... raz som si chcela uvariť niečo "extra" zdravé a tak som si tam dávala všetko možné , aby to bolo čo najzdravšie ale nechcela som to rôzne dohucovať a keď som to ochutnala hneď to putovalo do koša... takže jendou z mnohých výhod vitariánstva je že ovocie je tak chutnéé.. teraz idú Vianoce to bude u nás habadej ovocia... ale potom stará rutina :(
alchamilka fííha zaujímavé =) Skúsim to pozrieť niekde v obchode, ale keď vidím tú sumu tak... a ozaj to ale asi nie je na dlhodobé užívanie... keď je písané max. 28 dní,,, potom ako často sa má opakovať tá kúra?
watermelon ešte sa chcem spýtať, niekde som čítala že na surovej strave sa niekomu zlepšil zrak? Nevieš o tom niečo viac?
spirulina* ospravedľňujem sa e-obchod.zdravystyl.sk je to veľmi hodnotná potravina a strašne zdravá prečítaj si :)
alchamilka spirulena? čo to je? =D
tak ja som tiež neska si kúpila maj spirulenu a vsetko mozne no aj mojim snom je ist do prirody tam mat malý domček :) ale na také rozmýšlanie mám ešte času-habadej nenávidim mestá :(
no lenže kým sa dostanem na Floridu, prejde bardzo veľa času =D Ak sa tam vôbec dostanem...
ok tak zajtra pôjdem na nákupy =D
florida je super napad, fu tam je ovocia habadej...
jasne moze byt zmrazene ovocie
watermelon ďakujem, aj ja dúam že sa odtiaľto niekam presťahujem, nech to bude kamkoľvek, bude to určite zmena k lepšiemu. Jee Thajsko, zaujímavé =) Mojím snom je Florida, aj keď samozrejme asi trochu nereálna =) Uvidíme =) Ten smoothie vyzerá zaujímavo... akurát s jahodami je menší problém, môžu byť aj mrazené?
no vidis, ja som chcela dnes kaki kupit a nenasla som pekne. Zajtra bude polovacka na ovocie.
Inac som si urobila paradny smoothie: pomaranc. dzus, mango a jahody, mnaaaaaaaaam