chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
Domi11 ja som určite za. Dalo by sa ti cez pokec?
uff...odolavam uz druhy den :D ..na obed som mala len jogurtik... :)
Nemala by nejaká z Vás radšej záujem niekde v súkromnom chate to rozoberať...alebo aj viaceré :) Bolo by to viacerým určite príjemnejšie ako keby mal každí vidieť čo jedli a robili.. teda aspoň podľa mňa, ak má nejaká záujem, nech mi dá svoj skype alebo niečo podobne a môžeme na tom písať :)
ahoj, aj ja sa pridavam, schudla som cez leto 8kg a este chcem raz tolko cca :)
Čaute baby!
Aj ja sa určite pridávam. Potrebujem dať dole 10 kg (ak má niekto záujem, tak ich darujem, odber možný ihneď:)
Ahoj ja som dnes začala, hlavne raňajkami z grahamového chlebíka, syru, zeleninky a pol litra vody :) Chcela by som aj nejako začať cvičiť ale neviem čo by bolo najvhodnejšie.. Mám problémy s chrbticou tak nemôžem robiť úplne všetko.. Ty už dlhšie chudneš? :)
tak co spoluchudnuce? ako sa vam dari? svoje chudnutie sa snazite docielit len zmenou stravy alebo aj nejakym tym cvicenim? ak ano, akym?
ja by som potrebovala schudnut este nejakych tych 10kg, len neviem ako na to..
Ahojte, mohla by som aj ja k Vám pridať? Potrebujem schudnúť tiež viac ako 5-7 kíl.
a este som zabudla napisat ze odkial som :D ..tak som od Levoce :))
polepetko ...tak ja aj viac ako 20kg ...teda bola by som rada ak by to bolo viac..ale uvidim ako to pojde a dnes uz druhy den drzim 13dnovu mliecnu dietu:))