hladam kamosky na chudnutie

katulka3

miimuusticek :)) ... ja som dnes zjedla akurat trochu nizkotucneho tvarohu a vypila som 2 salky caju na chudnutie... :D ... na veceru si dam jogurt a bude to :))

katulka3

smajlik :) ...tak ja vazim velmi vela :D ...proste hanbim sa za to..a schudla som uz nejake 4kg...a este chcem aspon 30 :D...na mne nie je vidiet ze vazim az tolko..ale ked sa postavim na vahu tak konec ...

miimuusticek

no čo baby ako vam to ide? včera večer som si dala super večeru a to zeleninovy šalát s kuracim mäsom-bolo to super a nasitilo ma to až moc-odporúčam :)

[zruseny8]

vies co ani mi nevrav, ja od soboty nic ine nerobim len jem co by som nemala. neviem kedy to stopnem..chcem dalsie 2kg dole. kolko ty vazis a kolko chces schudnut?

katulka3

smajlik :) noo..ja mam presne ten isty problem s cvicenim... :D..takisto byvam na dedine...a som rada ze som nepribrala naspat tie 2 kila lebo vcera som toho zjedla dost :D

[zruseny8]

katulka3
hej ja sa tiez snazim,ale zda sa mi ze sme na tom rovnako. dnes mi mamina povedala ze som schudla - ale to pripisujem tomu ze ma takmer nevidi jest a stale krici ze nic nejem a chcem chudnut. schudla som mozno nejake necele 2kg ale to este nie je na postave vidno..a takmer vobec necvicim, okrem nejakych tych brusakov, lebo byvam na dedine a tu nemas take moznosti ako v meste..preto by som chcela nejake videjka a zeby som sama doma, ale na to som prilis leniva..
tebe sa ako dari?

katulka3

ach...citim sa tak hlupo...dnes asi priberiem to co som zhodila za necele 2 tyzdne....som toho zjedla jak male prasa :D ... uff...uz sa to nestane... :))