chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
miimuusticek :)) ... ja som dnes zjedla akurat trochu nizkotucneho tvarohu a vypila som 2 salky caju na chudnutie... :D ... na veceru si dam jogurt a bude to :))
smajlik :) ...tak ja vazim velmi vela :D ...proste hanbim sa za to..a schudla som uz nejake 4kg...a este chcem aspon 30 :D...na mne nie je vidiet ze vazim az tolko..ale ked sa postavim na vahu tak konec ...
no čo baby ako vam to ide? včera večer som si dala super večeru a to zeleninovy šalát s kuracim mäsom-bolo to super a nasitilo ma to až moc-odporúčam :)
vies co ani mi nevrav, ja od soboty nic ine nerobim len jem co by som nemala. neviem kedy to stopnem..chcem dalsie 2kg dole. kolko ty vazis a kolko chces schudnut?
smajlik :) noo..ja mam presne ten isty problem s cvicenim... :D..takisto byvam na dedine...a som rada ze som nepribrala naspat tie 2 kila lebo vcera som toho zjedla dost :D
katulka3
hej ja sa tiez snazim,ale zda sa mi ze sme na tom rovnako. dnes mi mamina povedala ze som schudla - ale to pripisujem tomu ze ma takmer nevidi jest a stale krici ze nic nejem a chcem chudnut. schudla som mozno nejake necele 2kg ale to este nie je na postave vidno..a takmer vobec necvicim, okrem nejakych tych brusakov, lebo byvam na dedine a tu nemas take moznosti ako v meste..preto by som chcela nejake videjka a zeby som sama doma, ale na to som prilis leniva..
tebe sa ako dari?
ach...citim sa tak hlupo...dnes asi priberiem to co som zhodila za necele 2 tyzdne....som toho zjedla jak male prasa :D ... uff...uz sa to nestane... :))
a ja teba nemam ... nic mi neprislo :D
už som si ťa pridala :))
naomii :) uz som to tu niekde napisala :D ...ale ajdes ma pod menom aabbccka ....