chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
ja som tiez tak priblizne 2kg schudla ale posledne dni len hresim a hresim, jem a jem..chvalaboohu sa mi vaha nezdvihla, cize od dnes prisne pokracujem dalej..
aojte...ospravedlnujem sa ale nemam vela casu...skola mi ho vsetok zabera....ale schudla som 2 kg...:)naisem poobede..paa:)
Ahojte, ja bych sa tiež veľmi rada pridala. Cítim sa teraz ako kebych mala pred a papam vselico mozne ale som si povedala dost! sladke ma nastatsie nelaka skor sa mi zacalo protivit a podarilo sa mi zhodiť za 2dni 1kg, nevadí aj to je čosika a čo papám? Raňajky-hoci čo, obed kuracie mäsko potom papavam len ovocie a ešte pred 18stou sa mi podari spapať rožtek grahamovy či celozrnný...inak aktuálne listujem katalÓg oriflame a je tam pas na chudnutie bruska, pasa a tak a neviem či si ho objednať alebo nie....
ako pokracujete? vsetky si pisete cez skype? ja skype nemama..
mne sa za tyzden podarilo schudnut tak 2kg, ale kedze mame predpotopnu vahu neviem to povedat presne, raz ukazuje tak a raz tak :)
a pokracujem dalej
aj ja chudnem a dnes idem na zumbu je to velmi dobre
Pridala som si Ťa a ty Katulka?
Na skype mám to isté
katulka na pokeci mi píš na "kimonnko"
tak sem napíšte Vaše mená na skype, pridám si Vás :) Kimii a Katulka :)
kimii a Domi11 ... aj ja by som si chcela o tom pisat...kludne aj cez pokec alebo skype..