chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
smajlik :) .. ja od dnes zacinam odznova...aa uz akoze naozaj :D ... budem sa snazit :D
aliss02
radi ta privitame medzi nami a fakt velmi dufame spolocne, ze sa nam to vsetkym podari (dostat na nasu vysnivanu vahu :D)
katulka3
aj my mame zlu vahu :DDDDD
ja som prave prisla zo zapisu a jem ako kyselina,cely den som sa snazila ale ked som prisla tak len jem a jem.. radsej ani nejdem napisat co som uz vsetko stihla zjest :(
aliss02 :) tak mi teda mozes dat tvoje skype konto alebo mi napis na nick aabbccka....
aliss02 ... ak ces tak mozme popisat aj na skype...aj ked ja velmi na notes nechodim... :D ..ale tak cas sa vzdy najde :D :)
aj ja som si povedala, že už od zajtra začínam ale už skutočne a dúfam, že budem taká zaneprázdnená, že aj zabudnem na pocit na sladké a budem jesť len 3 krát denne. Takže budem písať ako sa darí aj keď sem naozaj veľmi často nechodím ... skôr som na skype... ale baby už to naozaj musíme vydržať.. a som si istá, že keď sa takto budeme navzájom podporovať tak to už zvládneme :)
aliss02....aj ja si to hovorim ale...bohuzial sa mi nedari...dnes som si dala kapustnicu....mnaam taka bola fajna :D ... ale od zajtra uz naozaj nebudem hresit jak doteraz ...
nelka123456 .. ja som jedavam niekedy len 3x cez den a nebyva mi zle..tak nwm ze z coho by to mohlo byt..
Ahojte kocky ... mozem sa vas spytat ze ci neviete ze z coho mi moze byt kazdy den zle .. no boli ma hlava a zaludok ... ale jem kazde 3 hodky ...od 7 rana do 7 vecera ... ale som vecinou na suchej strave ale polievku mam kazdy den ... dakujem ..:)