hladam kamosky na chudnutie

[zruseny8]

aliss02
radi ta privitame medzi nami a fakt velmi dufame spolocne, ze sa nam to vsetkym podari (dostat na nasu vysnivanu vahu :D)

[zruseny8]

katulka3
aj my mame zlu vahu :DDDDD
ja som prave prisla zo zapisu a jem ako kyselina,cely den som sa snazila ale ked som prisla tak len jem a jem.. radsej ani nejdem napisat co som uz vsetko stihla zjest :(

aliss02

katulka3 ... no jasné môžeme .. ani ja sem nebudem mať čas chodiť už až tak často .. ale tam sa dá skôr ako tu ..

katulka3

aliss02 ... ak ces tak mozme popisat aj na skype...aj ked ja velmi na notes nechodim... :D ..ale tak cas sa vzdy najde :D :)

aliss02

aj ja som si povedala, že už od zajtra začínam ale už skutočne a dúfam, že budem taká zaneprázdnená, že aj zabudnem na pocit na sladké a budem jesť len 3 krát denne. Takže budem písať ako sa darí aj keď sem naozaj veľmi často nechodím ... skôr som na skype... ale baby už to naozaj musíme vydržať.. a som si istá, že keď sa takto budeme navzájom podporovať tak to už zvládneme :)

katulka3

aliss02....aj ja si to hovorim ale...bohuzial sa mi nedari...dnes som si dala kapustnicu....mnaam taka bola fajna :D ... ale od zajtra uz naozaj nebudem hresit jak doteraz ...

nelka123456 .. ja som jedavam niekedy len 3x cez den a nebyva mi zle..tak nwm ze z coho by to mohlo byt..

nelka123456

Ahojte kocky ... mozem sa vas spytat ze ci neviete ze z coho mi moze byt kazdy den zle .. no boli ma hlava a zaludok ... ale jem kazde 3 hodky ...od 7 rana do 7 vecera ... ale som vecinou na suchej strave ale polievku mam kazdy den ... dakujem ..:)