hladam kamosky na chudnutie

aliss02

katulka3: ja som na to presne tak isto takže nemaj obavy ale už ma to nebaví už to musím nejaké vydržať a ked vydržím prvý týždeň tak viem, že už to zvládnem.

katulka3

smajlik :) :D ... my mame doma si zlu vahu :D .. stale vazi inac :D hehe...

aliss02 :) ja to mam takisto ...tie 3-4 dni vydrzim a potom musim zjest nieco normalne a to co mi samozrejme opat prida na vahe :D ...a potom mam take nervy ze naco som to jedla :D

aliss02

Ahojte baby aj ja by som sa rada pridala.. aj ja by som potrebovala schudnúť na začiatok tích 10 kíl.. a potom uvidíme čo ďalej. Vždy som začala ale aj preto, že som nemala s kím tak som aj vždy skončila a potom som sa hnevala na samú seba a teraz som v Anglicku a tu je to ešte horšie lebo nemám s kím do toho ísť alebo s kím schudnúť... takže rada sa k vám pridám... mám skype alicka_tothova... tak ak chcete tak aj tam môžeme písať.. už mám toho dosť a do Vianoc musí byť dole tích 10 kíl .. dni plynú a ja nikdy nevydržím dlhšie ako 3 dni... :( :( :( :( ja si pripadám ako v začarovanom kruhu.

katulka3

ja som to mala ked som cely den pila len mlieko....vecer som uz nemohla lebo som z neho grcala...skus nejak zmenit stravu...mozno pomoze..

[zruseny8]

polovicu? a za aky cas? fuuha to nie je bohvieco, chapes nemas ani motivaciu ked to takto..
ja idem zajtra na zapis,takze to tiez nevyzera idealne so zajtrajsim dnom a dnes vlastne tiez nic moc, pretoze som bola stvrt dna v meste a potom na particke..clovek sa popritom nema ani kedy najest..a potom ze treba pravidelne jedavat ale moja otazka znie: KEDY?
inac v posledne dni mi byva dost casto zle na zaludok, citim akoby ma napinalo ked nieco zjem..neviem ci to nemam z tych paradnych diet..nemala si to aj ty niekedy?

katulka3

ja som pomaly polovicu pribrala naspat...ani nwm z coho ...do riti...uz nebudem nic jest....vrrr...sak to nie je mozne :(

[zruseny8]

veru mam co robit, zda sa mi ze moja vaha tento tyzden stagnuje. nic nic a nic dole..
rano a vlastne pol vcerajsieho dna ma aj strasne hlava bolela, pravdepodobne z nenajednia a ze blbosti robim..ktohovie, tak som som musela dat nieco vyzivnejsie na ranajky :(

[zruseny8]

ja som si dnes kupila velmi pekne nohavice, ale mam v nich tucne stehna. musim to nejako napravit, aby som ich mohla nosit :)