Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Susicka ovocia

Príspevok v téme: Susicka ovocia
nikola258

Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto z vas doma susicku ovocia a ci je s nou spokojny . lebo ja nadovsetko milujeem susene ovocie, aj cerstve samozrejme :P ale susenym si nahradzam sladkosti. ale v obchodoch su vsetky velmi presladene, precukrene, plne konzervacnych latok ... tak sa chcem opytat, ci nie je lepsie susit si to doma.. ci sa oplati investovat do tej susicky . vopred Vam dakujem za odpovede :) pekny den

vandula

nechápem, čo máte proti plastovej sušičke. keď sa nekúpi hneď prvá najlacnejšia varianta, tak aj tie sú kvalitné a vydržia. už roky mám takú doma a nemôžem nič zlé na ňu povedať.

paulita

my sme si parkrat pozicali od suseda susicku a tak sa nam to zalubilo, ze aj hriby aj ovocie aj bylinky sa daju takto rychlo nasusit, ze sme si kupili potom svoju.

chryzantenka

wartmann je dobra volba, maju ju nasi a susi dobre vsetko ovocie aj huby zeleninu, kvalitka lepsia ako plastove

erich360

Ano mame a je to fajn vecicka, pouzivame hlavne ked je vela jablk a hrusiek na zahrade, no aj slivky sme uz susili

gabona1

Ahoj, aj ja zvažujem, že si tento rok kúpim sušičku, pretože mám rada sušené ovocie, ale vadí mi to dosládzané z obchodu. Moja suseda má sušičku a už som ju aj mala požičanú, je to dobrá vec. AJ huby sme v nej sušili, jedna radosť:-)

stastnablcha

ahoj
ja susicku pouzivam dost, mame vela domacho ovocia.... dokonca som susila aj jahody a paradajky a :) na jesen u nas ide skoro stale..ak to mas rada netreba sa toho bat