Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto z vas doma susicku ovocia a ci je s nou spokojny . lebo ja nadovsetko milujeem susene ovocie, aj cerstve samozrejme :P ale susenym si nahradzam sladkosti. ale v obchodoch su vsetky velmi presladene, precukrene, plne konzervacnych latok ... tak sa chcem opytat, ci nie je lepsie susit si to doma.. ci sa oplati investovat do tej susicky . vopred Vam dakujem za odpovede :) pekny den
Susicka ovocia
wartmann je dobra volba, maju ju nasi a susi dobre vsetko ovocie aj huby zeleninu, kvalitka lepsia ako plastove
Ano mame a je to fajn vecicka, pouzivame hlavne ked je vela jablk a hrusiek na zahrade, no aj slivky sme uz susili
ja mam od vitariana susicku wartmann, je ocelova a v cene ako su plastove, tichucka a susi rovnomerne
Ahoj :) my máme klarstein bananarama a je perfektná ;)
Ahoj, aj ja zvažujem, že si tento rok kúpim sušičku, pretože mám rada sušené ovocie, ale vadí mi to dosládzané z obchodu. Moja suseda má sušičku a už som ju aj mala požičanú, je to dobrá vec. AJ huby sme v nej sušili, jedna radosť:-)
ahoj
ja susicku pouzivam dost, mame vela domacho ovocia.... dokonca som susila aj jahody a paradajky a :) na jesen u nas ide skoro stale..ak to mas rada netreba sa toho bat
ja mam excalibur s casovacom a som spokojna, susim v nej ovocie zeleninu aj bylinky, maju rozne velkosti
tiez mam tu Stöckli a som spokojna, susim v nej vsetko, chute sa nemiesaju ked susim viac druhov naraz, odporucam
my mame susicku a je mi v podstate na nic, vobec ju nepouzivam
Kto je úplný blázon do zdravej stravy a sušenia ovocia ako ja, tomu odporúčam sušičku Yden CI IR D5 s infračerveným žiarením, ktoré suší ovocie akoby sa vysušilo na slniečku. Suší pekne rovnomerne. Len keďže je to vyššia kategória, zodpovedá tomu aj cena.