Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto z vas doma susicku ovocia a ci je s nou spokojny . lebo ja nadovsetko milujeem susene ovocie, aj cerstve samozrejme :P ale susenym si nahradzam sladkosti. ale v obchodoch su vsetky velmi presladene, precukrene, plne konzervacnych latok ... tak sa chcem opytat, ci nie je lepsie susit si to doma.. ci sa oplati investovat do tej susicky . vopred Vam dakujem za odpovede :) pekny den
Susicka ovocia
to potom ale nie je sušička ovocia, nie,? :D podľa mňa sú nejaké vyrobené konkrétne na toto.
ja takto zvazujem tiez susicku ovocia a mam v plane v nej susit aj bylinky. myslite si ze je to mozne ?
Pokial kupujete vela suseneho ovocia v tych kadejakych Vita a Vegan obchodoch tak sa vam jednoznacne viac oplati kupa susicky. Ja som si ju zadovazila ked som presla na zdravsiu stravu.
práve premýšľame nad kúpou sušičky, lebo ja aj partnerka milujeme sušené ovocie a aj pre decká je to lepšie, lebo keď si porovnám čo utratíme za kupované sušené ovocie tak toto by nás vyšlo menej.
A čo zvyknete sušiť a ako to využívate? Lebo ja si pod pojmom sušenia predstavujem iba sušené hríby a sušené jablká.
zbytocnost cela susicka, kedysi to nebolo a nase prastare mami mali nasusene aj bez toho
Odporúčam kľudne aj plastovú, ja v tom rozdiel nejaký nevidím, účel spĺňajú obidve, hlavne že mi to ovocie či hríby vysuší a kondenzuje. Tam nemáš o čom buď to chceš alebo to nechceš.
ako pokial apelujes na zdravu stravu, zdrave snacky, zdrave sladkosti za mna je susicka ovocia pre teba nevyhnutnost.no pokial to mas mat len na okrasu a ma ti to niekde na policke chytat prach..to si radsej za peniaze kup od nejakeho miestneho farmara ovocie
u nas susicka ovocia fici pravidelne, podla sezonneho ovocia a viem si ho takto pekne nabalit aj na zimu