Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto z vas doma susicku ovocia a ci je s nou spokojny . lebo ja nadovsetko milujeem susene ovocie, aj cerstve samozrejme :P ale susenym si nahradzam sladkosti. ale v obchodoch su vsetky velmi presladene, precukrene, plne konzervacnych latok ... tak sa chcem opytat, ci nie je lepsie susit si to doma.. ci sa oplati investovat do tej susicky . vopred Vam dakujem za odpovede :) pekny den
Susicka ovocia
ze 700 eur, tak to je pekna palka akoze. to keby kupim vsetky tie spomenute veci zvlast, tak ma to vyjde na polovicu z tej ceny :D
tak ja co viem tak nasi na zaciatku ze na skusku kupili plastovu, nevedeli co od toho ocakavat a ci sa im to bude pacit a ked boli s vysledkami spokojni tak o nejaky cas neskor si kupili trosku drahsiu a tuto prenechali mne. ja to az tak nevyuzivam, no na to co potrebujeme doma to uplne staci.
naši majú plastovú sušičku a zápach či pachuť po plaste absolútne žiadna. ovocie je výborné a radšej si ho dávame ako tie presladené sušené druhy z obchodov. domáce je predsa len domáce.
teraz je podla mna super akcia na vitarian.sk, svokrovci si nedavno kupili k vyrociu sadu za 700 a je tam odstavovac , mixer,noz,flasa a susicka, nemaju s nou ziadny problem susi pekne rovnomerne
ocelove wartmann su fakt kvalitne, nasu mame uz roky a spokojnost
Nemám pocit, že by to sušené ovocie či huby smrdeli plastom. A to plastovú sušičku máme už dobre dlho
nechápem, čo máte proti plastovej sušičke. keď sa nekúpi hneď prvá najlacnejšia varianta, tak aj tie sú kvalitné a vydržia. už roky mám takú doma a nemôžem nič zlé na ňu povedať.
called jasmine flakes and belongs to flower tea.
what are private blog networks
www.getpostonline.com
my sme si parkrat pozicali od suseda susicku a tak sa nam to zalubilo, ze aj hriby aj ovocie aj bylinky sa daju takto rychlo nasusit, ze sme si kupili potom svoju.
urcite by som uz do plastovej osobne nesla, strasne smrdelo vsetko plastom, tiez mame wartmann a spokojnost