Susicka ovocia

Príspevok v téme: Susicka ovocia
nikola258

Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto z vas doma susicku ovocia a ci je s nou spokojny . lebo ja nadovsetko milujeem susene ovocie, aj cerstve samozrejme :P ale susenym si nahradzam sladkosti. ale v obchodoch su vsetky velmi presladene, precukrene, plne konzervacnych latok ... tak sa chcem opytat, ci nie je lepsie susit si to doma.. ci sa oplati investovat do tej susicky . vopred Vam dakujem za odpovede :) pekny den

duska223

ze 700 eur, tak to je pekna palka akoze. to keby kupim vsetky tie spomenute veci zvlast, tak ma to vyjde na polovicu z tej ceny :D

mantika

tak ja co viem tak nasi na zaciatku ze na skusku kupili plastovu, nevedeli co od toho ocakavat a ci sa im to bude pacit a ked boli s vysledkami spokojni tak o nejaky cas neskor si kupili trosku drahsiu a tuto prenechali mne. ja to az tak nevyuzivam, no na to co potrebujeme doma to uplne staci.

emaniala

naši majú plastovú sušičku a zápach či pachuť po plaste absolútne žiadna. ovocie je výborné a radšej si ho dávame ako tie presladené sušené druhy z obchodov. domáce je predsa len domáce.

9titinka5

teraz je podla mna super akcia na vitarian.sk, svokrovci si nedavno kupili k vyrociu sadu za 700 a je tam odstavovac , mixer,noz,flasa a susicka, nemaju s nou ziadny problem susi pekne rovnomerne

vandula

nechápem, čo máte proti plastovej sušičke. keď sa nekúpi hneď prvá najlacnejšia varianta, tak aj tie sú kvalitné a vydržia. už roky mám takú doma a nemôžem nič zlé na ňu povedať.

paulita

my sme si parkrat pozicali od suseda susicku a tak sa nam to zalubilo, ze aj hriby aj ovocie aj bylinky sa daju takto rychlo nasusit, ze sme si kupili potom svoju.